fbpx

ΚΑΜΠΕΡΙΔΗΣ: "ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ, Ο ΕΝΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ"

Pin It

Ο Σάββας Καμπερίδης έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, τονίζοντας πως όλοι είναι υπόλογοι για ό,τι κάνουν στο γήπεδο και πρόσθεσε ότι θα πρέπει να βγάλουν τον αθλητικό εγωϊσμό τους και να είναι πάντα ο ένας δίπλα στον άλλο.

Ο τεχνικός του ΑΡΗ τόνισε: “Όπως όλοι γνωρίζουμε, ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Υπάρχει αυτή τη στιγμή στην ομάδα η πίεση του «πρέπει» και υπήρχαν στιγμές στο παιχνίδι που φάνηκε αυτό, αλλά τα παιδιά αντιμετώπισαν το παιχνίδι με τον τρόπο που έπρεπε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και φτάσαμε σε μια πολύ σημαντική νίκη για μας.
Θέλω να πω συγχαρητήρια στους παίκτες και τους συνεργάτες μου για τον τρόπο που δουλεύουν τοι τελευταίο διάστημα. Ελπίζω αυτό να έχει συνέχεια, ώστε να μπορέσουμε να έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε στα επόμενα παιχνίδια.

Το Λαύριο είναι μια ομάδα με πολύ ταλέντο και αθλητικότητα. Προσπάθησε να πάει το παιχνίδι σε έναν πιο γρήγορο ρυθμό στην τέταρτη περίοδο και σε συνδυασμό με το δικό μας «πρέπει» και τη φυσιολογική κούραση που επήλθε, κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι, αλλά μείναμε ψύχραιμοι την κρίσιμη στιγμή και πήραμε μια δίκαιη νίκη. Καλή συνέχεια στο Λαύριο και συνεχίζουμε.

Δεν έχουμε και πολύ μεγάλο ροτέισον, η ομάδα χρειάζεται μέσα από τις προπονήσεις να βρει έναν ρυθμό και να μεγαλώσει τα καλά της διαστήματα. Σε συνδυασμό με το «πρέπει» της νίκης μάς έκανε λίγο βιαστικούς ή λίγο τσαπατσούληδες κι αυτό φαίνεται όχι μόνο στα λάθη που κάναμε μπροστά, αλλά και στην κακή επικοινωνία που είχαμε πίσω, όταν δεν ακολουθούσαμε τις αρχές που είχαμε βάλει στην άμυνά μας».

Ρωτήθηκε τι πρέπει να κάνει από εδώ και πέρα η ομάδα και απάντησε: «Αυτό που πρέπει να κάνει η ομάδα από δω και πέρα και το είπα και στα παιδιά: είναι ότι πρώτα από όλα είμαστε υπόλογοι για ό,τι κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Ο καθένας πρέπει να μπορέσει να βγάλει το θετικό εγωισμό του μέσα στο γήπεδο, να κερδίσει όσες προσωπικές μονομαχίες απαιτούνται και πρέπει να είμαστε ο ένας δίπλα στον άλλο. Στα λάθη, στις κακές στιγμές που υπάρχουν. Αυτή τη στιγμή υπάρχει η πίεση στην ομάδα. Είναι προφανές. Από μένα δεν χρειαζόταν η ομάδα να τους φορτώσω με επιπλέον πίεση. Έχουμε καλούς παίκτες, δουλειά μας είναι να τους βοηθήσουμε να είναι ήρεμοι μέσα στο παιχνίδι, να παίζουν με αυτοπεποίθηση κι αυτό πιστεύω θα μας οδηγήσει στα αποτελέσματα που θέλουμε. Αυτό προσπαθώ να τους περάσω».

Σερέλης: «Κάναμε πολύ κακό τρίτο δεκάλεπτο»

Ο Χρήστος Σερέλης στάθηκε στο κακό τρίτο δεκάλεπτο της ομάδας του, ενώ ευχήθηκε στον ΑΡΗ να βρει το δρόμο του.

Ο προπονητής του Λαυρίου επεσήμανε: «Ξέραμε ότι θα προσπαθήσει ο ΑΡΗΣ, μέσα από την άμυνα, να μας βγάλει εκτός παιχνιδιού, γιατί ήξερε ότι εμείς με αρκετή πίεση δεν είχαμε ανταποκριθεί καλά σε προηγούμενους αγώνες.
Είχαμε δύο καλά διαστήματα, για 15 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο και στο τέταρτο δεκάλεπτο, ανταποκριθήκαμε καλύτερα σε σχέση από άλλα παιχνίδια, αλλά κάναμε πολύ κακό τρίτο δεκάλεπτο, πήγε η διαφορά στους 20 πόντους και γι’ αυτό κέρδισε ο ΑΡΗΣ το παιχνίδι.

Για μας δεν ήταν παιχνίδι δίχως αύριο, έχουμε σημαντικά εντός έδρας παιχνίδια που πρέπει να κερδίσουμε για να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν πιο σύντομα την παραμονή μας. Εύχομαι ολόψυχα κάθε χρόνο στον ΑΡΗ να βρει το δρόμο του, να ξαναγίνει η ομάδα που όλοι εμείς της γενιάς μου γνωρίσαμε και ασχοληθήκαμε και εύχομαι να μην φτάσει ξανά να παίζει τέτοια κρίσιμα παιχνίδια.

Σε ερώτηση για την αποβολή του είπε: «Αν κάποιος παρακολουθεί εμένα, θα ξέρει ότι δεν έχω μιλήσει ποτέ για διαιτητές. Πρωταγωνιστές είναι οι παίκτες. Ότι και να πούμε για τους διαιτητές είναι άλλοθι. Δεν θα μιλήσω, αλλά δεν τρέχει τίποτα… Δεν έχω αποβληθεί ποτέ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΆΡΘΡΑ