fbpx

ΚΑΜΠΕΡΙΔΗΣ: "ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ"

Pin It

Ο Σάββας Καμπερίδης τόνισε πως θα πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουν ότι δεν γίνεται να παίζουν μόνιμα στο… Παλέ και θα πρέπει να βγάλουν αντίδραση στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Ο προπονητής του ΑΡΗ δήλωσε αρχικά: "Καταρχάς να πω συγχαρητήρια στον Ιωνικό. Ήταν πιο ψυχωμένος από μας, πράγμα που είναι ανεπίτρεπτο και τελικά κέρδισε δίκαια. Εμείς δεν είχαμε καθαρό μυαλό στο ξεκίνημα του αγώνα και δεν παίζαμε με την απαιτούμενη ενέργεια. Κάποια στιγμή μετά το 26-14, το επίπεδο της ενέργειας της ομάδας άλλαξε, αλλά παίξαμε άμυαλα όλες τις κρίσιμες στιγμές. Τη στιγμή που μπορούσαμε να ξεφύγουμε με διαφορά επτά πόντων, κάναμε λάθη στον αιφνιδιασμό. Όλες τις φάσεις στο τέλος των επιθέσεων, τις κάναμε εντελώς λάθος απ' ότι είχαμε προετοιμαστεί και μοιραία ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Τα πράγματα για μας γίνονται ακόμα πιο δύσκολα. Αν κερδίζαμε αυτό το παιχνίδι, θα ήταν μια μεγάλη ευκαιρία να πιάσουμε κάποιες ομάδες στη βαθμολογία και να βλέπουμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Τώρα επανερχόμαστε εκεί που ήμασταν το προηγούμενο διάστημα. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να αξιοποιήσουμε τις δύο νίκες που κάναμε στην έδρα μας. Πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν μπορούμε σε κάθε παιχνίδι να έχουμε 5.000 κόσμο. Θα πρέπει να αντιδράσουμε και εκτός έδρας".

Ρωτήθηκε αν έχει εξήγηση για την έλλειψη ενέργειας και είπε: "Δεν μπορώ να δώσω εξήγηση. Όλη η εβδομάδα κύλησε, όπως έπρεπε και είχα την αίσθηση ότι η ομάδα θα ήταν έτοιμη και πνευματικά και αγωνιστικά. Δεν μπορώ να εξηγήσω που οφείλεται αυτό. Ίσως στο γεγονός ότι δεν έχουμε κερδίσει εκτός έδρας, που σημαίνει ότι αυτό δημιουργεί το επιπλέον βάρος, αλλά τι να κάνουμε; Να παίξουμε όλα τα παιχνίδια στο Παλέ; Δεν γίνεται. Πρέπει να αντιστρέψουμε την κατάσταση και να κερδίσουμε εκτός έδρας".

Σε ερώτηση πως μπορεί να αλλάξει η κατάσταση πνευματικά στο διάστημα της διακοπής και απάντησε: “Θα πρέπει από την προπόνηση  να εκτελέσουμε με μεγαλύτερη συνέπεια τα σενάρια που ζητάμε. Είναι πολλές φορές που την κρίσιμη στιγμή πρέπει να βγάλεις ποιότητα και εμείς αυτό σήμερα (26/01) δεν το κάναμε. Όταν ζητάμε να κάνουμε κάποια συγκεκριμένα πράγματα και γίνονται στο περίπου, αυτό θα είναι το αποτέλεσμα”.

Για το ενδεχόμενο αλλαγών, υποστήριξε: "Εξαρτάται από το αν μπορούμε να κάνουμε αλλαγές. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε. Προφανώς γίνεται μεγάλη προσπάθεια από τη διοίκηση, αλλά δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε να κάνουμε αλλαγές. Πορευόμαστε όπως είμαστε μέχρι τώρα. Αυτό δεν σημαίνει ότι επαναπαυόμαστε, κάποιοι να επαναπαύονται σ' αυτό και θα πρέπει να δώσουμε το 110% των δυνατοτήτων μας για να σώσουμε την ομάδα".

Κουταλιανός: "Θα βρούμε αυτοπεποίθηση απ΄αυτή τη νίκη"

Ο Μιχάλης Κουταλιανός συνεχάρη τους παίκτες του, προσθέτοντας ότι η ομάδα του θα βρει αυτοπεποίθηση απ' αυτή τη νίκη.

O τεχνικός του Ιωνικού Νίκαιας υπογράμμισε: "Να πω συγχαρητήρια στην ομάδα μας. Όλοι ανεξαιρέτως κατάφεραν να κάνουν μια μεγάλη νίκη, κι αυτοί που συμμετείχαν στην 12άδα κι αυτοί που ήταν εκτός. Έχουν τεράστια συμβολή σ' αυτή την επιτυχία, την χρειαζόμασταν για την συνέχεια. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από το τελικό αποτέλεσμα. Τα λάθη υπήρχαν, θα υπάρχουν. Γι' αυτό κάνουμε προπόνηση, για να γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν επαναλάβαμε λάθη προηγούμενων παιχνιδιών κι αυτό είναι το σημαντικό και συνεχίζουμε.

Θα χαρούμε απόψε κι αύριο πάλι ξεκινάμε. Έχουμε άλλο ένα παιχνίδι μέχρι τη διακοπή, που είναι εξίσου σημαντικό. Συνεχίζουμε την προσπάθεια, ώστε να κάνουμε πολύ κόσμο να μας πιστέψει, γιατί ίσως είχαμε χάσει αυτή την πίστη. Πιστεύω επίσης ότι θα βρούμε αυτοπεποίθηση με αυτή τη νίκη. Επίσης, θέλω να δώσω και στους συνεργάτες μου πολλά συγχαρητήρια και στο αγωνιστικό και στο εξωαγωνιστικό τμήμα. Καλή συνέχεια στον ΑΡΗ".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΆΡΘΡΑ