fbpx
etpa covid

ΚΑΜΠΕΡΙΔΗΣ: «ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ»

Pin It

Ο Σάββας Καμπερίδης τόνισε πως, με βάση την εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ, φάνηκε ότι ο ΑΡΗΣ είχε περισσότερες απουσίες από την αθηναϊκή ομάδα, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο τα παράπονα του για την παρουσία της ομάδας στη σημερινή (27/03) αναμέτρηση.

O προπονητής των «κίτρινων» δήλωσε αρχικά: «Σε ένα πολύ κακό παιχνίδι, κέρδισε η ομάδα, που έπρεπε να κερδίσει. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και καλή συνέχεια στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις. Πριν το παιχνίδι υπήρχε η πεποίθηση ότι το γεγονός πως η ΑΕΚ είχε κάποιες απουσίες, θα μας έδινε τη δυνατότητα να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι και να πετύχουμε μια σημαντική νίκη για τη συνέχεια, αλλά η φυσική παρουσία δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είσαι παρών εκεί. Εντέλει νομίζω ότι εμείς είχαμε περισσότερες απουσίες από την ΑΕΚ.

Δεν έχουμε σωστή προσέγγιση στον αγώνα. Αυτή την απαιτούμενη προσέγγιση, που πρέπει να έχεις για να κερδίσεις ένα παιχνίδι. Ήμασταν πάρα πολύ στατικοί, παίξαμε πάρα πολλές φάσεις στο ένας εναντίον ενός άσκοπα, με πολύ κακά αποτελέσματα. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ευστοχήσει μόνο σε δυο δίποντα. Κι όπως πάντα οι ασίστ μας ήταν πολύ χαμηλά, γιατί δεν παίζουμε όσο ομαδικά θα έπρεπε. Υπάρχουν τέσσερα παιχνίδια ακόμη μπροστά μας. Η ομάδα πρέπει να κάνει κάποιες νίκες ούτως ή άλλως, αλλά αυτό που πρέπει πρώτα να καταλάβουμε και να νιώσουμε είναι, αν θέλουμε να είμαστε ομάδα στους τελευταίους τέσσερις αγώνες ή αν θέλουμε να έχουμε την εικόνα, που είχαμε στο σημερινό παιχνίδι, για να μην πω τίποτα άλλο».

Σε ερώτηση για την κακή εικόνα της ομάδας, είπε: «Ο τρόπος, που πρέπει να προσεγγίζουμε τις προπονήσεις και τα παιχνίδια είναι κάτι, το οποίο το συζητάμε κάθε μέρα. Λέμε ότι η τελευταία εικόνα, που θα έχει η ομάδα είναι πολύ σημαντική και για τον καθένα ξεχωριστά, αλλά και γιατί εκπροσωπούμε τον σύλλογο. Προφανώς, δεν το έχουμε αντιληφθεί στο βαθμό, που θα έπρεπε. Το άθλημα είναι ομαδικό και κανένας δεν μπορεί από μόνος του να είναι αποτελεσματικός ή τουλάχιστο δεν έχουμε την ποιότητα να μπορούμε να είμαστε αποτελεσματικοί. Αν δεν το καταλαβαίνουμε, έχουμε την εικόνα αυτή, η οποία ζημιώνει τον καθένα μας ξεχωριστά και πολύ περισσότερο την ομάδα».

Παπαθεοδώρου: «Κρατάμε τη νίκη, μετά από μια μεγάλη προσπάθεια»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου υποστήριξε ότι δεν μπορεί να κρατήσει κάτι περισσότερο από τη νίκη από το σημερινό (27/03) παιχνίδι με τον ΑΡΗ, ενώ στάθηκε στο κίνητρο και τη διάθεση των παικτών του.

 Ο τεχνικός της ΑΕΚ ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση: «Από το σημερινό (27/03) παιχνίδι κρατάμε σίγουρα τη νίκη, μετά από μία πολύ μεγάλη προσπάθεια που κάναμε. Είχαμε μια πάρα πολύ δύσκολη εβδομάδα και σε συνδυασμό με όλα αυτά που έχουμε τις τελευταίες μέρες, οι δυνάμεις και η ενέργεια μας, αποτυπώνεται νομίζω στη σημερινή 927/03) μας εμφάνιση. Ειδικά στο κομμάτι της συγκέντρωσης μας, είχαμε πολλά εύκολα λάθη και θα μπορούσαμε να έχουμε τελειώσει το παιχνίδι πιο εύκολα, αν ήμασταν πιο συνεπείς στις επιθετικές μας συνεργασίες και δεν «πουλούσαμε» τη μπάλα.

Παρόλα αυτά, η προσπάθεια μας είναι μεγάλη και συνεχίζεται. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες για το κίνητρο και τη διάθεση που έχουν, να προχωρήσουν όλοι μαζί μέχρι το τέλος. Συγχαρητήρια στον ΑΡΗ για την προσπάθεια του και καλή συνέχεια στα επόμενα παιχνίδια της σεζόν».

Ερωτηθείς αν υπήρχε κούραση από το χαμηλό επίπεδο του αγώνα με τα πολλά λάθη εκατέρωθεν, απάντησε: «Ήμασταν κουρασμένοι πριν έρθουμε εδώ, γιατί έχουμε γυρίσει όλη την Ευρώπη, σε διάστημα τεσσάρων ημερών. Δεν το λέω σαν δικαιολογία, αλλά είναι πάρα πολύ δύσκολο για μια ομάδα, που τον τελευταίο μήνα παίζει ουσιαστικά με εννιά παίκτες, να παρουσιάσει μια καλή εικόνα. Μας λείπει η καλή προπόνηση, μας λείπουν πολλά πράγματα και τα ξέρουμε και σίγουρα συμμετείχαμε σήμερα σε ένα παιχνίδι που έλειπε η ποιότητα. Εμείς απλώς κρατάμε τη νίκη».

Σε ερώτηση για την απουσία του κόσμου και αν η παρουσία του, θα έδινε μεγαλύτερο κίνητρο, υπογράμμισε: «Όταν παίζεις εδώ με κόσμο είναι πάρα πάρα πολύ πιο δύσκολο. Ο κόσμος σίγουρα δίνει κίνητρο, οι παίκτες παίζουν για τον κόσμο, αλλά η ποιότητα του παιχνιδιού, δεν ξέρω αν θα άλλαζε τόσο πολύ, με βάση όλα αυτά που έχουν προηγηθεί, τουλάχιστον όσον αφορά τη δική μας ομάδα, γιατί για τον ΑΡΗ, δε μπορώ να μιλήσω εγώ».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΆΡΘΡΑ