fbpx
etpa covid
Watt & Volt
Ο Αρης είσαι εσυ

ARIS OPEN DAY: ΠΡΩΤΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΟΜΑΔΑΣ-ΚΟΣΜΟΥ (PICS)

Pin It

Ο ΑΡΗΣ επέλεξε έναν ξεχωριστό και ιδιαίτερο τρόπο για να παρουσιαστεί στο κοινό της ομάδας μας. Η πρώτη «ARIS OPEN DAY» που πραγματοποιήθηκε σήμερα (03/09) στο «Nick Galis Hall» έδωσε την ευκαιρία στους φίλους των «κίτρινων» να γνωρίσουν όλους τους παίκτες, που απαρτίζουν τη νέα ομάδα που «χτίζει» ο Βαγγέλης Αγγέλου.  

Στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο εκτυλίχθηκαν πολύ ωραίες στιγμές με τους μικρούς φίλους της ομάδας μας μαζί με τους γονείς του, αλλά και μεγαλύτερους σε ηλικία οπαδούς του ΑΡΗ να κατακλύζουν το παρκέ και να έχουν την πρώτη γνωριμία με τους παίκτες, από τους οποίους πήραν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν μαζί τους.   

Παρόντες στην «ARIS OPEN DAY» ήταν ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, Δημήτρης Γουλιέλμος, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ, Χάρης Παπαγεωργίου, ο Αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Νίκος Κάλλεν, ο Πρόεδρος του Α.Σ. ΑΡΗΣ και εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη στο διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ, Γιάννης Ψηφίδης. Παλιοί παράγοντες της ομάδας μεταξύ των οποίων ο πρώην Πρόεδρος, Θεόφιλος Μητρούδης. Παίκτες που τίμησαν τη κιτρινόμαυρη φανέλα , όπως ο Βασίλης Λυπηρίδης κ.α..

Ο δημοσιογράφος, Γιάννης Δασκάλου που παρουσίασε την εκδήλωση, στη διάρκεια της παρουσίασης έκανε τις απαραίτητες συστάσεις, καλώντας έναν-έναν τους παίκτες της ομάδας μας στον αγωνιστικό χώρο. Φορώντας τις καινούργιες εμφανίσεις της Spalding κι αφού απηύθυναν έναν σύντομο χαιρετισμό, οι παίκτες υπέγραφαν τις μπάλες της ίδιας αθλητικής εταιρείας και τις πέταγαν στο σημείο της κερκίδας που επέλεγαν.

Ο Πρόεδρος της ΚΑΕ, Χάρης Παπαγεωργίου παρέλαβε την μπάλα που προοριζόταν για τον Στράτο Βουλγαρόπουλο, ο οποίος εξαιτίας μιας ίωσης δεν έδωσε το “παρών” στην εκδήλωση.

Σε μια συγκινητική στιγμή της "ARIS OPEN DAY", ο Christ Wamba, ο οποίος πάτησε τελευταίος το παρκέ κατά την παρουσίαση, έδωσε την μπάλα στον μικρό Γιαννάκη που δεν χάνει παιχνίδι των "κίτρινων", παρακολουθώντας τους αγώνες δίπλα από τον πάγκο της ομάδας μας.

Ο ΑΡΗΣ, σύσσωμη η ομάδα και ο κόσμος απέτισαν φόρο τιμής στον επί σειρά ετών μάνατζερ της ομάδας μας, Βασίλη Βουρτζούμη που “έφυγε” πρόσφατα από τη ζωή.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, οι παίκτες χωρίστηκαν σε δυο ομάδες, αυτή με τις μαύρες φανέλες και αυτή με τις κίτρινες παίζοντας οικογενειακό διπλό. Την πρώτη αποτέλεσαν οι Φλιώνης, Bell, Jones, Σλαφτσάκης, Kyser, Βλάσιος και ο Βεργίνης, ο οποίος δεν αγωνίστηκε, λόγω των ενοχλήσεων στον προσαγωγό του δεξιού του ποδιού, όπως και ο Βαλάντης Κουρτίδης που αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο. Προπονητές της ομάδας με τα μαύρα ήταν οι Δημήτρης Νικολαΐδης και Βαγγέλης Σπυρίδης.

Με τους κίτρινους που καθοδήγησαν από τον πάγκο οι Σάββας Καμπερίδης και Διονύσης Αγγέλου έπαιξαν οι Dallo, Αγγέλου, Μποχωρίδης, Harris, Χρηστίδης, Wamba και McGhee που δεν χρησιμοποιήθηκε, λόγω των ενοχλήσεων στον προσαγωγό του δεξιού του ποδιού.

Για την ιστορία, οι «κίτρινοι» επικράτησαν των «μαύρων» με 46-43.

Στην «ARIS OPEN DAY» παραβρέθηκε η γυναικεία ομάδα του ΑΡΗ, καθώς και οι ομάδες των τμημάτων υποδομής (έφηβοι, παίδες κ.α.).

Να σημειωθεί ότι διαβάστηκε χαιρετισμός και ευχές για πετυχημένη σεζόν της Υφυπουργού Μακεδονίας-Θράκης, Κατερίνας Νοτοπούλου.

* Περισσότερες φωτογραφίες στη σελίδα της ΚΑΕ ΑΡΗΣ στο Facebook (www.facebook.com/arisbc.gr/). 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΆΡΘΡΑ