Ο Βαγγέλης Αγγέλου απέδωσε την ήττα του ΑΡΗ από τη Kataja Basket στα επιθετικά ριμπάουντ και στα τρίποντα των γηπεδούχων, ενώ δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του

Ο προπονητής των “κίτρινων” υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου: “Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στη Kataja Basket. Και στα δύο παιχνίδια με μας έδειξε χαρακτήρα και η επιθετική τους ικανότητα έκρινε τον αγώνα. Προσπαθήσαμε σήμερα (07/11) να τους σταματήσουμε. Ελέγξαμε απόλυτα το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο υπήρχαν δυο πρόσωπα. Στο τρίτο δεκάλεπτο είχαν επτά επιθετικά ριμπάουντ και στο τέταρτο δεκάλεπτο είχαν 6/9 τρίποντα. Αν συμπεριλάβει κανείς τα δικά μας λάθη και το πνευματικό μπλακ άουτ που είχαμε, επέστρεψαν στον αγώνα και τον κέρδισαν. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθειά μας σήμερα (07/11) και θα πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε σαν ομάδα για να λύσουμε τα προβλήματά μας. Για 30-35 λεπτά ελέγξαμε τον αγώνα, αλλά τα επιθετικά ριμπάουντ και τα τρίποντα έκριναν το νικητή”.

NEWSLETTER

Διεύθυνση email:

Όνομα:

Επίθετο:


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διεύθυνση: Γρηγορίου Λαμπράκη 2
Θεσσαλονίκη, 54636, Ελλάδα

Τηλέφωνο: +30 (2310) 265600

Email: info@arisbc.gr

Για να εξασφαλίσουμε τη σωστή λειτουργία του ιστότοπου, μερικές φορές τοποθετούμε μικρά αρχεία δεδομένων στον υπολογιστή σας, τα λεγόμενα «cookies».
Δεν έχετε λογαριασμό; ΕΓΓΡΑΦΗ !

Σύνδεση στον λογαριασμό σας