fbpx
etpa covid
Watt & Volt
Ο Αρης είσαι εσυ

ΚΑΣΤΡΙΤΗΣ: "ΟΛΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ"

Pin It

Ο Γιάννης Καστρίτης δήλωσε πως αισθάνεται περήφανος για την προσπάθεια που έχουν καταβάλλει όλοι οι παίκτες στη διάρκεια της χρονιάς, αφήνοντας αρκετές φορές στην άκρη προβλήματα τραυματισμών.

Ο προπονητής του ΑΡΗ τόνισε: “Όπως φαίνεται και από το τελικό σκορ ήταν μια δικαιότατη νίκη της ομάδας μας. Νομίζω ότι δείξαμε από την αρχή πάνω στο παρκέ πόσο πολύ θέλαμε τη σημερινή νίκη και πόσο έτοιμοι ήμασταν να παλέψουμε κυριολεκτικά για 40 λεπτά γι’ αυτή. Δεν μπορούμε να αναλύσουμε πολλά πράγματα, μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι. Όλα αρχίζουν και τελειώνουν στη θέληση και στο πάθος των παιδιών μας.

Καταφέραμε και μαθηματικά να πετύχουμε το στόχο της παραμονής στην κατηγορία. Δυσκολεύομαι να το περιγράψω. Σίγουρα δεν είναι κάτι, το οποίο αρμόζει στην ιστορία και το μέγεθος αυτού του τεράστιου συλλόγου. Από την άλλη πλευρά, όμως, οφείλουμε όλοι να είμαστε ρεαλιστές από το ξεκίνημα μέχρι το τέλος της κάθε χρονιάς. Να αντιμετωπίζουμε την πραγματικότητα κατάματα και να έχουμε επίγνωση του ποιες είναι οι δυνατότητες της ομάδας και μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε κάθε φορά. Υπό αυτό το πρίσμα και για όσο είμαι στην ομάδα, βλέποντας καθημερινά την προσπάθεια που γίνεται πρώτα απ’ όλα από τους παίκτες μας, αλλά και από τους συνεργάτες μου, μπορώ να πω ότι είμαι πάρα πολύ περήφανος για όλους.

Παρότι ο στόχος που επετεύχθη είναι ο ελάχιστος για τον ΑΡΗ, μπορούν να είναι περήφανοι και όλοι οι φίλοι της ομάδας. Μπορεί η τελική κατάταξη να μην είναι όσο υψηλή θα θέλαμε, αλλά ποτέ δεν εγκαταλείψαμε, ήμασταν πάντα εδώ, όσες δυσκολίες κι αν αντιμετωπίσαμε. Δίναμε το 100% και σήμερα (13/04) είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, που παρότι το αποτέλεσμα είχε κριθεί, οι παίκτες συνέχισαν να αγωνίζονται και να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Ο Λευτέρης (σ.σ. Μποχωρίδης) σήμερα (13/04) αγωνίστηκε με ένεση. Στο πρόσωπό του ευχαριστούμε και είμαστε πάρα πολύ περήφανοι για όλα αυτά τα παιδιά που κατά τη διάρκεια της χρονιάς, έχουν αγωνιστεί σε συνθήκες, όπως σήμερα ο Λευτέρης. Με ενέσεις, απροπόνητοι, βάζοντας πάνω απ’ όλα το καλό της ομάδας. Πολλοί μπορεί να λένε πολλά γι’ αυτή την ομάδα, εγώ είμαι πάρα πολύ περήφανος, γιατί ξέρω πόσο πολύ πονάνε, πόσο πολύ στεναχωριούνται και ότι κάθε φορά που τους χρειαστήκαμε οι παίκτες μα,ς ήταν εκεί για να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό".

Σε ερώτηση για το τι διαφορετικό είχε η ομάδα σε σχέση με προηγούμενους αγώνες, απάντησε: "Η αλήθεια είναι ότι για την κάλυψη της διαφοράς δεν είχαμε συζητήσει καθόλου στη διάρκεια της βδομάδας. Μπορώ να σας πω ότι αργά στη διάρκεια του παιχνιδιού μπήκε στο μυαλό μας. Μην ξεχνάμε ότι είμαστε μια ομάδα που έχει χάσει παιχνίδια και από 17 πόντους διαφορά και όχι μια φορά. Αυτό που θέλαμε ήταν να μείνουμε συνεπείς και συμπαγείς καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα». Άπαντες κατάλαβαν τη κρισιμότητα του αγώνα. Αν σήμερα (13/04) χάναμε, θα ήμασταν σε πάρα πολύ δεινή θέση. Νομίζω λίγοι το είχαν καταλάβει αυτό πριν την έναρξη του αγώνα. Όλη αυτή η θέληση, η κρισιμότητα της κατάστασης συν τη δουλειά που γινόταν, γίνεται και θα συνεχίσει να γίνεται στην ομάδα είχαμε την εικόνα αυτή που είδαμε σήμερα (13/04) στο παρκέ".

Ερωτηθείς για το πως ξεπέρασε η ομάδα την πίεση που υπήρχε για τη νίκη και παρουσίασε αυτή την εικόνα, είπε: "Εμείς λίγα πράγματα μπορούμε να κάνουμε, οι παίκτες είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές, αυτοί ήταν πάρα πολύ συγκεντρωμένοι και είχαν μεγάλη θέληση να κερδίσουν. Εξάλλου και στη διάρκεια της χρονιάς αν δούμε, όποτε ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο και υπό πίεση, πάντα αντιδρούσαμε με τον σωστό τρόπο. Μπορεί να μην είμαστε η πιο ταλαντούχα και ποιοτική ομάδα ομάδα, αλλά δείξαμε ότι υπό πίεση ήμασταν εκεί και ανταποκριθήκαμε. Κι αυτό πιστώνεται πρώτα απ’ όλα στους παίκτες μας".

ΚΟΥΤΣΟΣ: «ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕ Ο ΑΡΗΣ, ΧΑΣΑΜΕ ΔΙΚΑΙΑ»

Ο Ισίδωρος Κουτσός χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη του ΑΡΗ και πρόσθεσε πως η Κύμη θα παλέψει μέχρι τέλους για την παραμονή της στην κατηγορία.

Ο τεχνικός της Κύμης υποστήριξε: "Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον ΑΡΗ για τη δίκαιη νίκη. Δε νομίζω ότι παιχνίδι χρήζει ιδιαίτερης κριτικής. Ο ΑΡΗΣ κυριάρχησε από το κομμάτι της πίεσης στα ριμπάουντ. Εμείς κάναμε πάρα πολλά λάθη. Η ομάδα μου ήταν κουρασμένη σωματικά και ψυχολογικά από τους τελευταίους ‘τελικούς’, τους οποίους έχει δώσει. Χάσαμε δίκαια, αλλά δεν κλαίμε. Μετά από εδώ, ξεκινάει η προετοιμασία για τον τελευταίο λογικά ‘τελικό’ που μας απομένει. Θα πρέπει να ανασυνταχθούμε, να παραμείνουμε ήρεμοι και να πάμε να παίξουμε το επόμενο παιχνίδι. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι πνευματικά, να φανούμε σκληροί και γενναίοι για το επόμενο παιχνίδι που είναι το πιο σημαντικό και θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες για να πάρουμε τη νίκη".

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΆΡΘΡΑ