Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι οι εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε., που επιθυμούν να καλύψουν τους εντός έδρας αγώνες του ΑΡΗ για την αγωνιστική περίοδο 2018-19 (Πρωτάθλημα Ελλάδας, Basketball Champions League, Κύπελλο Ελλάδας), πρέπει να στείλουν τα στοιχεία τους στη διεύθυνση press@arisbc.gr, από σήμερα Τετάρτη (05/09) μέχρι τη Δευτέρα (10/09, 17:00).

Στην αίτηση πρέπει να αναγράφονται τα εξής στοιχεία: Ονοματεπώνυμο, Μ.Μ.Ε., τηλέφωνο και e-mail.

Για τα μη μέλη Ενώσεων (Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. και άλλων δημοσιογραφικών Ενώσεων) και Π.Σ.Α.Τ., αν κριθεί αναγκαίο, κάθε Μέσο έχει δικαίωμα να στείλει μία αίτηση διαπίστευσης.

Σε ό,τι αφορά τους τεχνικούς τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών, τα Μέσα καλούνται να στέλνουν τα σχετικά ονόματα, δύο ημέρες πριν από το εκάστοτε παιχνίδι, ώστε να τους χορηγείται Day Pass. Σε περίπτωση που κριθεί αναγκαίο, Day Pass θα χορηγούνται και σε εκπροσώπους Μ.Μ.Ε., μετά από σχετική εισήγηση και αίτημα του Μέσου, στο οποίο εργάζονται.

Οι φωτορεπόρτερ που επιθυμούν να καλύψουν τις εντός έδρας αναμετρήσεις του ΑΡΗ στο πλαίσιο του Basketball Champions League, καλούνται να στείλουν μέχρι τη Δευτέρα (10/09) τις αιτήσεις τους στην ίδια διεύθυνση (με ονοματεπώνυμο, πρακτορείο, τηλέφωνο και Μ.Μ.Ε. που εκπροσωπούν), ώστε να τους χορηγηθούν οι σχετικές διαπιστεύσεις.