Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea, ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το ARIS Elite Basketball Program ανακοινώνουν τη συνεργασία με τον Ναύαρχο Βότση, ο οποίος θα είναι εφεξής η αναπτυξιακή ομάδα του συλλόγου μας.

Με το δικαίωμα που δίνει η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης στις ομάδες να διαθέτουν μία θυγατρική, ο ΑΡΗΣ ξεκινά τη συνεργασία του με τον Ναύαρχο Βότση, ο οποίος φέτος θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της National League 2. Μία συνεργασία η οποία θα αποβεί επικερδής και για τις δύο πλευρές.

Ενημερώνουμε ότι στο πρωτάθλημα της National League 2 (πρώην Γ' Εθνική), με την ομάδα του Ναύαρχου Βότση, έχουν δικαίωμα συμμετοχής αθλητές του ΑΡΗ ηλικίας 16-21 ετών. Οι καλαθοσφαιριστές 16-18 ετών, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν, εκτός των πρωταθλημάτων Εφήβων και Παίδων στα οποία ήδη παίρνουν μέρος, σε ένα εθνικό πρωτάθλημα, αντιμέτωποι με ανδρικές ομάδες, και θα αποκομίσουν πλούσιες εμπειρίες, με απώτερο στόχο να στελεχώσουν την ανδρική ομάδας του ΑΡΗ. Εφόσον χρειαστεί και κριθεί απαραίτητο, και οι μεγαλύτεροι σε ηλικία παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να «πάρουν αγώνες» στα «πόδια» τους.

Ο Ναύαρχος Βότσης αγωνίζεται στον πέμπτο όμιλο της National League 2 και ξεκινά τις υποχρεώσεις του την Κυριακή 22/10, στις 17:00 εντός έδρας (κλειστό Μίκρας) κόντρα στην Αγία Βαρβάρα.