Η αλληλεγγύη ήταν και είναι χαρακτηριστικό της οικογένειας του ΑΡΗ κι αυτό αποδεικνύεται συνεχώς με πράξεις. Όπως αυτή της εταιρείας «ΣΑΜΟΛΑΔΑΣ».

Η γνωστή εταιρεία εμπορίου γάλακτος και ζωοτροφών είναι χρυσός χορηγός της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea και δίνει τη δυνατότητα σε 10 φιλάθλους της ομάδας οι οποίοι δε δύνανται να δουν από κοντά τη φετινή προσπάθειά της, να κλείσουν θέση… διαρκείας στο «Nick Galis Hall».

Συγκεκριμένα, η εταιρεία «ΣΑΜΟΛΑΔΑΣ» προσφέρει 10 εισιτήρια διαρκείας, ενιαίου πακέτου (Stoiximan Basket League και BKT EuroCup) σε ισάριθμους ανέργους και φοιτητές.

Από σήμερα 31/10 έως την Τετάρτη 08/10, οι φίλοι του ΑΡΗ Midea που πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις, μπορούν να συμμετάσχουν στην κλήρωση, στέλνοντας στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. τα εξής στοιχεία:

* Ονοματεπώνυμο

* ΑΜΚΑ

* Τηλέφωνο

* Ηλεκτρονική διεύθυνση

Σημειώνεται ότι, για να παραλάβουν τα εισιτήριά τους, οι νικητές θα πρέπει να προσκομίσουν φοιτητικό πάσο ή κάρτα ανεργίας.