Το Betsson Foundation σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος (Σ.Ε.Γ.Ε.) συνεχίζει την καμπάνια αλληλεγγύης για την υποστήριξη του μικρού Μάριου που πάσχει από σάρκωμα Ewing στο γόνατο. Ο ΑΡΗΣ Midea δε θα μπορούε να μη συμμετάσχει σε μία τόσο ανθρώπινη προσπάθεια, έχοντας δείξει πολλές φορές το κοινωνικό πρόσωπό του.

Στις 12 Νοεμβρίου, στον αγώνα του ΑΡΗ Midea με τον Παναθηναϊκό (17:15), ο ΑΡΗΣ Midea με την υποστήριξη του Betsson Foundation και του Σ.Ε.Γ.Ε. θα δώσει ένα μέρος των κερδών από τα εισιτήρια και καλεί όλους τους φίλους της ομάδας που θα βρίσκονται στο γήπεδο να σταθούν και εκείνοι στο πλευρό του μικρού Μάριου, μέσω δωρεάς, για να τον στηρίξουμε όλοι μαζί την μάχη του Μάριου ενάντια στον καρκίνο. Οποιοδήποτε ποσό θα είναι σημαντικό για τον αγώνα του, ώστε να μπορέσει να κάνει τις απαραίτητες θεραπείες, να λάβει την ιατροφαρμακευτική του περίθαλψη και να χαμογελάσει ξανά.

Το Betsson Foundation θα προχωρήσει σε δωρεά του ίδιου ποσού, ίσου με αυτό που θα συγκεντρωθεί από τις δωρεές του κόσμου την ημέρα του αγώνα!

Ο ΑΡΗΣ Midea μαζί με το Betsson Foundation, έχει ήδη ξεκινήσει την διαδικτυακή ενημέρωση για την υποστήριξη του μικρού Μάριου, με ένα ανοιχτό κάλεσμα για δωρεές στο betssondonates.gr, προς όσους επιθυμούν να στηρίξουν τον μικρό ήρωα στον δύσκολο δρόμο που έχει να διανύσει.

Μπορείς κι εσύ να συμβάλεις στην προσπάθεια του Betsson Foundation, του Σ.Ε.Γ.Ε. και του Άρη Midea, κάνοντας μια δωρεά στο betssondonates.gr δείχνεις έμπρακτα την αλληλεγγύη σου!

Είμαστε όλοι μαζί, δίπλα στον μικρό μας Μάριο.