Μία ευχάριστη επίσκεψη δέχτηκε σήμερα (16/11) η ομάδα Μπάσκετ του ΑΡΗ Midea.

Το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο επισκέφθηκαν μαθητές και μαθήτριες από το 17ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας «Αχιλλεύς». Οι μαθητές, όπως και οι καθηγητές που τους συνόδευαν, ξεναγήθηκαν στο Μουσείο Μπάσκετ του ΑΡΗ, όπου έμαθαν τα πάντα για την πλούσια ιστορία της ομάδας.

Μάλιστα, το «παρών» έδωσε ο προπονητής του ΑΡΗ Midea, Γιάννης Καστρίτης, ο οποίος μοίρασε δεκάδες αυτόγραφα και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των μαθητών, οι οποίοι ήταν ιδιαίτερα ενημερωμένοι για τον ΑΡΗ. Οι καθηγητές και οι καθηγήτριες του σχολείου παρέδωσαν στον κόουτς της ομάδας ένα εξαιρετικό χειροτέχνημα που έφτιαξαν οι μαθητές για τον ΑΡΗ και τη Λάρισα.

Στη συνέχεια, τα αγόρια και τα κορίτσια του σχολείου… πάτησαν το παρκέ του «Nick Galis Hall» και κάθισαν στις κερκίδες, όπου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μέρος της προπόνησης της ομάδας. Την τιμητική του είχε ο Κρις Μπάνκστον, από τον οποίο οι μικροί ζήτησαν να… επαναλάβει το εκπληκτικό κάρφωμα που έκανε στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Ο Αμερικανός σέντερ δεν τους χάλασε το χατίρι και πρόσφερε πλούσιο θέαμα.

Ο ΑΡΗΣ Midea πρόσφερε στους ιθύνοντες του σχολείου μία φανέλα υπογεγραμμένη από όλους τους παίκτες. Τα παιδιά έφυγαν ενθουσιασμένα από την εμπειρία που έζησαν, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για έναν από τους προσεχείς αγώνες της ομάδας.

larisa4

larisa3