Ανυπόμονος για τη νέα πρόκληση που παρουσιάζεται στην καριέρα του, μετά τη συμφωνία του με τον ΑΡΗ, αλλά και ενθουσιασμένος που θα είναι μέλος μιας τόσο ιστορικής ομάδας, δήλωσε ο Ramon Harris, στην πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης των “κίτρινων”. Μιλώντας στο www.arisbc.gr, ο Αμερικανός forward στάθηκε στον κόσμο της ομάδας μας για την ατμόσφαιρα που δημιουργεί και υποσχέθηκε πως θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να πετυχαίνει νίκες ο ΑΡΗΣ.

Ο απόφοιτος του Kentucky τόνισε αρχικά ότι “είναι μεγάλη η ικανοποίηση μου και ο ενθουσιασμός μου που είμαι μέλος της οικογένειας του ΑΡΗ. Αισθάνομαι μεγάλη χαρά και ανυπομονώ να φορέσω τη φανέλα της νέας μου ομάδας. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα και περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες, τους προπονητές και ολόκληρο τον οργανισμό που λέγεται ΑΡΗΣ, όταν θα έρθω στη Θεσσαλονίκη για να ξεκινήσουμε προετοιμασία, ενόψει της νέας χρονιάς που γνωρίζω ότι θα είναι ιδιαίτερα απαιτητική”.

Ως παίκτης του Κολοσσού ήρθε την περυσινή σεζόν ως αντίπαλος στο “Nick Galis Hall” κι όπως υπογράμμισε: “Θυμάμαι ότι οι οπαδοί του ΑΡΗ ήταν ιδιαίτερα θορυβώδεις και στήριζαν πολύ την ομάδα, κάτι το οποίο θέλω να κάνω κι εγώ με οποιοδήποτε τρόπο μπορώ. Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα και σου δίνει μεγαλύτερο κίνητρο, έχοντας αυτό τον κόσμο στο πλευρό σου”.

Είναι πολύ καλά ενημερωμένος πάντως για το μέγεθος της ιστορίας της ομάδας, τη φανέλα της οποίας θα φορά από τη καινούργια σεζόν. “Γνωρίζω πως το να παίζεις για τον ΑΡΗ είναι μεγάλη υπόθεση, διότι πρόκειται για μια ομάδα με τεράστια ιστορία στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Θέλω πολύ να γίνω μέρος αυτής της ιστορίας”.

Μέσα από την παρουσία του στους κίτρινους έχει στόχο να αλλάξει επίπεδο ως παίκτης, προς όφελος και της ομάδας. “Η συμμετοχή στο Basketball Champions League ήταν ένας βασικός λόγος για τον οποίο υπέγραψα στον ΑΡΗ. Θα μου δοθεί η ευκαιρία να πάω το παιχνίδι μου σε άλλο επίπεδο και να βελτιωθώ κι εγώ μαζί με την ομάδα”.

Περιγράφοντας τον εαυτό του και τα στοιχεία που τον διακρίνουν ως παίκτη ανέφερε: “Έχω την ικανότητα να παίρνω τα μεγάλα σουτ. Επίσης, πιστεύω ότι είμαι ένας παίκτης που μπορώ να κάνω αρκετές δουλειές και στις δυο πλευρές του γηπέδου”.

Καταλήγοντας έδωσε τη δική του υπόσχεση του στους οπαδούς του ΑΡΗ: “Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ στους φίλους του ΑΡΗ είναι ότι θα παλεύω και θα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου σε κάθε αγώνα για να κερδίζει η ομάδα”.