Την Τετάρτη 16/08 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση του ΑΡΗ Midea, εν όψει της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου.

Ο Γιάννης Καστρίτης και οι συνεργάτες του, το τεχνικό και ιατρικό επιτελείο, όπως και η πλειοψηφία των καλαθοσφαιριστών της ομάδας, βρέθηκαν στο «Nick Galis Hall» και ξεκίνησαν την προετοιμασία για μία πολύ απαιτητική σεζόν.

Το «παρών» στην «πρώτη» του ΑΡΗ Midea έδωσαν οι Δημήτρης Κατσίβελης, Γιώργος Φίλλιος, Διαμαντής Σλαφτσάκης, Νίκος Περσίδης, Ίσμαελ Σανόγκο, Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς, Μάνι Μπέιτς, Μάρκους Καρ, αλλά και οι νεαροί Φίλιππος Τσαχτσίρας, Βασίλης Καζαμίας, οι οποίοι θα πάρουν μέρος στην προετοιμασία της ομάδας.

Ο Βασίλης Τολιόπουλος, αν και έχει άδεια έως και την Πέμπτη 17/08 λόγω της προετοιμασίας με την Εθνική Ανδρών, ήταν παρών στην πρώτη συγκέντρωση και θα μπει στις προπονήσεις την Παρασκευή 18/08, ενώ ο Ρόνι Χάρελ θα αφιχθεί στην Ελλάδα το Σάββατο 19/08 και θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία τη Δευτέρα 21/08. Απόντες ήταν οι διεθνείς Λευτέρης Μποχωρίδης και Σίλβιο Ντε Σόουζα.

Χάρης Παπαγεωργίου: «Αισιόδοξοι για μία επιτυχημένη σεζόν, στη διπλή πρόκληση Ελλάδας και Ευρώπης»

Πριν από την έναρξη της πρώτης προπόνησης, στους παίκτες μίλησε ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Χάρης Παπαγεωργίου, στέλνοντας το δικό του μήνυμα εν όψει της νέας σεζόν.

«Θέλω να σας καλωσορίσω στον ΑΡΗ, μία από τις μεγαλύτερες και πιο ιστορικές ομάδες της Ελλάδας και ένα από τα μεγαλύτερα brand names της Ευρώπης. Είμαστε χαρούμενοι που σας έχουμε στην ομάδα, όλοι είστε καλοί παίκτες και είμαι σίγουρος ότι ο κόουτς Καστρίτης και όλο το σταφ, θα εξελίξουν τις ικανότητές σας και θα σας κάνουν ένα συμπαγές σύνολο. Έχουμε εξαιρετικό προπονητή και ένα πολύ καλό επιτελείο, το οποίο περιβάλλουμε με εμπιστοσύνη. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα κάνουμε μία καλή πορεία φέτος, όπου ο στόχος είναι διπλός, αφού πέρα από τις εγχώριες διοργανώσεις, έχουμε και την πρόκληση του EuroCup.

Τώρα βλέπετε τις κερκίδες άδειες, αλλά περιμένετε μερικές εβδομάδες για να δείτε τι θα ζήσετε σ’ αυτό το γήπεδο, το θρυλικό «Nick Galis Hall». Η διοίκηση του ΑΡΗ είναι κοντά στην ομάδα, για τις νυν αλλά και παλιότερες υποχρεώσεις της, και θα είμαστε δίπλα σας σε ό,τι χρειαστείτε».

Δείτε το Photostory της «πρώτης» του ΑΡΗ Midea στη σελίδα της ΚΑΕ στο Facebook.