Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea ανακοινώνει ότι από σήμερα Τετάρτη (27/09) ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα της πρεμιέρας του BKT EuroCup με την Γκραν Κανάρια, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη 04/10, στις 20:00, στο «Nick Galis Hall».

Ο ΑΡΗΣ Midea επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από πέντε χρόνια και συγκεκριμένα μετά από οκτώ στο BKT EuroCup, και η κληρωτίδα το έφερε έτσι, ώστε να αντιμετωπίσει στην πρώτη αγωνιστική την κάτοχο του τροπαίου, Γκραν Κανάρια.

Είμαστε σίγουροι ότι ο κόσμος της ομάδας θα γεμίσει απ’ άκρη σ’ άκρη το «Nick Galis Hall», δημιουργώντας μία ατμόσφαιρα για την οποία θα «μιλά» όλη η Ευρώπη… με το καλημέρα. Σας περιμένουμε στο γήπεδο για μία μοναδική βραδιά, στην απαρχή του μεγάλου φετινού ευρωπαϊκού «ταξιδιού»!

ΟΙ ΤΙΜΕΣ

ΘΥΡΕΣ

    ΤΙΜΗ

1-2Α-3Α-4-7-8Α-9Α-10

    20€

8-9 VIP

    30€

Gold

    60€

Court Side

    200€

5-6

    Από τους συνδέσμους

Παιδικό

    10€

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ

*Από την μπουτίκ της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea, Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 11:00 έως τις 19:00 και Σάββατο από τις 11:00 έως τις 15:00.

*Από την πλατφόρμα της More, στη διεύθυνση: https://www.more.com/sports/festivalkae-aris-eisitiria-agonon-2023-2024/

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

*Για τον αγώνα με την Γκραν Κανάρια ισχύουν τα ενιαία εισιτήρια διαρκείας, όπως και το πακέτο που αφορά αποκλειστικά στο BKT EuroCup. Δεν ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας που αφορούν μόνο στην Basket League.

*Για την έκδοση εισιτηρίου είναι απαραίτητη η Κάρτα Φιλάθλου, η οποία βγαίνει μία φορά και ισχύει για όλη τη χρονιά. Την προμηθεύεστε απ΄την μπουττίκ ή ηλεκτρονικά στη διεύθυνση https://www.more.com/sports/karta-filathlou-a-s-aris-thessalonikis-2023-2024/

*Τα Court Side και τα παιδικά εισιτήρια διατίθενται μόνο από την μπουτίκ της ΚΑΕ και όχι από τη Viva.

*Φέτος ο έλεγχος αναφορικά με τις θέσεις θα είναι πιο αυστηρός, συνεπώς καλούμε τους φίλους της ομάδας μας να κλείνουν ακριβώς τη θέση που θέλουν και να κάθονται αποκλειστικά σ’ αυτήν.