Ο Λευτέρης Μποχωρίδης και ο Μάρκους Καρ μίλησαν στη Media Day του ΑΡΗ Midea για τον αυριανό (04/10, 20:00) αγώνα της πρεμιέρας του BKT EuroCup με την Γκραν Κανάρια, στο «Nick Galis Hall».

Μποχωρίδης: «Τον καλύτερο εαυτό μας»

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης δήλωσε:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινά η σεζόν, παίζουμε με μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, ανυπομονούμε να συναντήσουμε τον κόσμο στο γήπεδο».

Για το ποια εικόνα έχει σχηματίσει για την ισπανική ομάδα:

«Σίγουρα είναι μία ομάδα του προπονητή της, ξέρει να παίζει καλά. Έχει παίκτες που μπορούν να γίνουν πάρα πολύ επικίνδυνοι  μέσα στο γήπεδο άμα τους αφήσεις. Εμείς πρέπει να μπούμε δυνατά και να μπορέσουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας».

Για τους στόχους του ΑΡΗ Midea στη διοργάνωση:

«Οι στόχοι θα φανούν μέσα στο γήπεδο. Δεν μπορούμε να λέμε απ’ έξω πως θα παίξουμε δυνατά, πρέπει να φανεί αυτό μέσα στο γήπεδο. Θα ξεκινήσουμε από αύριο κόντρα σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα και θα δούμε μέσα στο γήπεδο τι μπορούμε να κάνουμε».

Για τη φιλοσοφία του προπονητή:

«Η φιλοσοφία του προπονητή είναι να ξεκινάμε από την άμυνα και να δίνουμε εκεί ενέργεια. Φέτος θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να μην αφήσουμε τους αντίπαλους μας να τρέξουν. Αύριο θέλουμε να μπούμε συγκεντρωμένοι από την αρχή και να πάρουμε την νίκη».

Για το αν η αγωνιστική ετοιμότητα της Γκραν Κανάρια μπορεί να επηρεάσει την αναμέτρηση:

«Σίγουρα είναι ένα πλεονέκτημα το ότι έχουν παίξει τρία επίσημα παιχνίδια και εμείς μόνο φιλικά. Όμως όλα αυτά είναι λεπτομέρειες αν εμείς μπούμε μέσα στο παιχνίδι δυνατά και συγκεντρωμένοι».

Για τους ξένους παίκτες και την εντύπωση που έχουν σχηματίσει μέχρι στιγμής για την ομάδα:

«Οι ξένοι έχουν ενθουσιαστεί που βρίσκονται σε αυτό το περιβάλλον ακόμα και από τα φιλικά που παίξαμε και είχαμε σε τον κόσμο μαζί μας, είδαμε την δυναμική που υπάρχει. Εγώ και τα υπόλοιπα παιδιά που είναι έμπειρα προσπαθούμε να τους βοηθήσουμε όσο μπορούμε  για να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό».

https://www.youtube.com/watch?v=6TxMmfM1qmA&t=5s

Καρ: «Ανυπόμονοι για την πρεμιέρα»

Ο Μάρκους Καρ από την πλευρά του δήλωσε:

«Περιμένουμε με ανυπομονησία αυτό το παιχνίδι. Ο προπονητής κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά, όλοι προετοιμαζόμαστε γι’ αυτό το ματς. Μπορεί η αντίπαλος να είναι η τροπαιούχος της διοργάνωσης αλλά εμείς θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Για τους φίλαθλους και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν:

«Έχω μιλήσει με κάποια παιδιά που ήταν και πέρσι στην ομάδα , μου έχουν δείξει βίντεο και μου έχουν πει για το πόσο τρελοί είναι οι φίλαθλοι εδώ. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα παίξω μπροστά τους, όλοι θα γίνουμε ένα για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι».

Για τον ρόλο που θα έχει στην ομάδα :

«Είχα πολλές συζητήσεις με τον προπονητή και πριν έρθω, θέλω να κάνω το παιχνίδι μου και αμυντικά και επιθετικά, όταν μου δοθούν οι ευκαιρίες να σουτάρω και να βοηθήσω με τη σειρά μου την ομάδα».

https://www.youtube.com/watch?v=IjGQubammLs