Ο Γιάννης Καστρίτης και ο Διαμαντής Σλαφτσάκης μίλησαν για τον αυριανό (12/12, 20:00) αγώνα του ΑΡΗ Midea με τη Λιετκαμπέλις, ο οποίος θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του BKT EuroCup.

Ο προπονητής του ΑΡΗ Midea δήλωσε:

 «Αντιμετωπίζουμε έναν αντίπαλο που μετά την αλλαγή του προπονητή του δείχνει διαφορετικό πρόσωπο σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού. Πρέπει να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε αναφορικά με τη φρεσκάδα μας, ψυχικά και σωματικά, καθώς είχαμε ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι πριν από 48 ώρες και να είμαστε έτοιμοι να δώσουμε το 100%. Η προσωπική άμυνα και οι αποφάσεις που θα πάρουμε στο επιθετικό κομμάτι θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για την τελική έκβαση του αγώνα».

Ο Έλληνας φόργουορντ από την πλευρά του επισήμανε:

«Δύο μέρες μετά από ένα δύσκολο παιχνίδι με το Περιστέρι, αντιμετωπίζουμε άλλη μια καλή ομάδα. Η Λιετκαμπέλις έδειξε μεγάλη βελτίωση στα τελευταία παιχνίδια και πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι, για να πάρουμε τη νίκη που χρειαζόμαστε, ώστε να κρατήσουμε ζωντανές τις πιθανότητές μας για την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Πρέπει να έχουμε ενέργεια, ακόμα κι αν δεν έχουμε χρόνο να ξεκουραστούμε από το παιχνίδι της Κυριακής, και να παίξουμε δυνατή άμυνα, για να περιορίσουμε την επιθετική ικανότητα του αντιπάλου μας. Περιμένουμε ένα γεμάτο γήπεδο, για άλλη μια φορά, από τους εκπληκτικούς φιλάθλους μας».