Ο Γιάννης Καστρίτης και ο Σίλβιο Ντε Σόουζα μίλησαν για τον αυριανό (25/10, 21:00) εκτός έδρας αγώνα με τη Σλασκ Βρότσλαβ, ο οποίος θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του BKT EuroCup.

Ο κόουτς του ΑΡΗ δήλωσε:  

«Έχουμε ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι μπροστά μας, κόντρα σε μία ποιοτική ομάδα, με μεγάλα κορμιά, τη Σλασκ, η οποία πάντα συναγωνίζεται σκληρά τον αντίπαλο. Από την πλευρά μας, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στα ριμπάουντ, καθώς η πολωνική ομάδα κυνηγά πολύ την κυριαρχία στον συγκεκριμένο τομέα. Την ίδια στιγμή, πρέπει να είμαστε έξυπνοι και αποφασιστικοί στην επίθεση, κάτι που θα αποτελέσει ένα σημαντικό παράγοντα του παιχνιδιού».

Ο σέντερ του ΑΡΗ επισήμανε από την πλευρά του:

«Μετά από τρεις ήττες στο ξεκίνημα της σεζόν, έχουμε τρεις διαδοχικές νίκες που μας δίνουν ψυχολογική ώθηση. Για να συνεχίσουμε αυτό το σερί πρέπει να νικήσουμε μία πολύ καλή ομάδα που έχουμε μπροστά μας, τη Σλασκ.  Ο αντίπαλός μας θα «διψάει» για την πρώτη του νίκη το EuroCup, οπότε εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά, να παίξουμε σκληρή άμυνα και να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας. Το EuroCup είναι μία διοργάνωση που έχει ομάδες με μεγάλη ποιότητα και υπάρχει ανταγωνισμός. Γι’ αυτό τον λόγο πρέπει σε κάθε παιχνίδι να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό, προκειμένου να πάρεις τις νίκες που χρειάζεσαι».