Ο ΑΡΗΣ κέρδισε την ΑΕΚ με 74-64 και ο Γιάννης Καστρίτης είχε μόνο καλά λόγια να πει για τους παίκτες του.

Ο προπονητής του ΑΡΗ δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

 «Η ΑΕΚ έχει πάρει μεγάλες νίκες, με την Γαλατάσαραϊ, είναι καλά προπονημένη ομάδα και μέσα από την εμπειρία και την ποιότητα, μπορεί να ελέγχει τον ρυθμό. Ζητούμενο ήταν ποιος θα επιβάλλει τον ρυθμό στον αγώνα. Κάναμε μία εξαιρετική προσπάθεια μέσα από την άμυνα ,είχαμε τον έλεγχο στις κατοχές, αν και χάσαμε πολλά ριμπάουντ. Έπρεπε να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο δικό μας πλάνο στην άμυνα, ξέραμε πως με την βοήθεια του κόσμου θα κάναμε το ξέσπασμα που έπρεπε και έτσι έγινε και κρίθηκε το τελικό αποτέλεσμα».

Αναφορικά με τη στήριξη του κόσμου που και πάλι γέμισε το «Nick Galis Hall», τόνισε:

«Αν η ομάδα ήταν συγκλονιστική μία φορά, τότε δύο φορές πιο συγκλονιστικός ήταν ο κόσμος. Με τη βοήθειά του ξέραμε πως κάποια στιγμή θα κάνουμε το ξέσπασμα. Είναι δύσκολο να κερδίζεις με λίγους παίκτες, έπρεπε να παίξουμε με καρδιά και ψυχή, ο κόσμος ήταν καθοριστικός παράγοντας για την νίκη μας. Βιώνουμε την αγάπη τους, όχι μόνο στους αγώνες, αλλά καθημερινά, ο κόσμος μας έχει αγκαλιάσει και τον ευχαριστούμε».

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΑΡΗΣ είπε: «Είναι δύσκολη η προετοιμασία μας, ο Τολιόπουλος ήταν ασθενής, είχαμε αρκετούς που έχασαν έστω μία προπόνηση. Είναι πολύ δύσκολο να κάνεις προπόνηση με δέκα άτομα μάξιμουμ, τα παιδιά δήλωσαν παρών και πήραμε τη νίκη. Η διοίκηση είναι σε επικοινωνία για να λύσει τα θέματα, όλοι μαζί θα πάρουμε τις αποφάσεις που πρέπει για να στηριχθεί η ομάδα ως το τέλος».

Για τον Βασίλη Καββαδά είπε: «Με τον Βασίλη το πάμε, να μην πω μέρα με τη μέρα, κάθε Δευτέρα αξιολογούμε την κατάστασή του για να πούμε πως κάποια στιγμή θα… φορτώσουμε και θα πάμε πιο δυνατά. Τα παιδιά είναι σαν… θηρία στο κλουβί, Θέλουν να παίξουν, να νιώσουν αυτό που νιώθουμε όλοι. Μπορεί να επιστρέψουν και νωρίτερα αλλά δε θέλουμε να ρισκάρουμε κάποια υποτροπή».

aris aek2022 23 kastritis2