Ο προπονητής του ΑΡΗ Midea, Γιάννης Καστρίτης, δήλωσε μετά την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκο AKTOR:
«Δεν νομίζω οτι έχουμε να πούμε πολλά πράγματα σε ότι έχει να κάνει με το μπασκετικό σκέλος του παιχνιδιού. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Παναθηαναϊκό. Γνωρίζαμε εξ αρχής πως το τελευταίο δεκαήμερο έχει αποκτήσει φοβερό ρυθμό και πολύ καλή ψυχολογία. Εκ των πραγμάτων ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, ειδικά έχοντας να διαχειριστούμε όχι μόνο τα προβλήματα που είχαμε τον τελευταίο καιρό αλλά και την απουσία του Φίλλιου. Ο Γουίλις δεν μπορεί ακόμη να παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου. Ήρθαμε με 9 πάικτες, προέκυψε και ο τραυματισμός του Χατζηδάκη στη διάρκεια του παιχνιδιού. Απέναντι σε έναν Παναθηναϊκό που από το πρώτο πεντάλεπτο άνοιξε την διαφορά του σκορ δεν νομίζω οτι μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό και πάνω από όλα υγεία και σε προσωπικό επίπεδο αλλά και στις ομάδες μας. Περαστικά στον Λεσόρτ και μακάρι γρήγορα όλοι να επιστρέψουνε γερή και υγιής πίσω ώστε η καθημερινότητα όλων των παικτών να είναι πολύ καλύτερη. »
Για το αν υπάρχει κάποια πρώτη εικόνα για τον τραυματισμό του Χατζηδάκη:
«Μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχουμε. Έχει πάει να κάνει κάποιες εξετάσεις και ευελπιστούμε όλοι οτι δεν θα είναι κάτι πολύ σοβαρό. Ο Χατζηδάκης επειδή είναι τραυματίας και αγωνίζεται στα τελευταία παιχνίδια συνεχόμενα νομίζω οτι αξίζει να το αναφέρουμε. Τις τελευταίες 20 μέρες θα έπρεπε να είναι κανονικά εκτός προπονήσεων και παιχνιδιών αλλά δεδομένων των συνθηκών και των προβλημάτων που έχουμε αγωνίζεται τραυματίας»
Για το τελικό σκορ και την πικρία που αφήνει η μεγάλη διαφορά:
«Δεν αναζητούμε δικαιολογίες. Η ομάδα τον τελευταίο ενάμιση μήνα δεν προπονείται.Χάνοντας και τον Φίλλιο και τον Χατζηδάκη κατά την διάρκεια του παιχνιδιού κλήθηκε να έρθει να παίξει σήμερα. Προφανώς κανένας μας δεν είναι χαρούμενος και ευχαριστημένος και δεν νιώθει άνετα όντας στο παρκέ και χάνοντας με τέτοια διαφορά. Προσωπικά μου αρέσει να είμαι ρεαλιστής εχω πει οτι περιμένουμε τους πάικτες πίσω με μεγάλη υπομονή. Δεν είναι εύκολο να ξέρεις οτι θα πας και θα υποφέρεις Για μεγάλο χρονικό διάστημα μας έλειπαν οι τρεις χειριστές μας, ο Τολιόπουλος, ο Μποχωρίδης και ο Γούντμπερι. Ας το σκεφτεί όποιος θέλει αυτό κι ας βγάλει από μια ομάδα τρεις χειριστές για να καταλάβουμε πόσο δύσκολο είναι. Πρέπει να επιστρέψουν οι τραυματίες, να έχουμε υγεία και όλοι μαζί να δουλέψουμε και να έχουμε την εικόνα που και εμείς αλλά ο και κόσμος θέλει».