Ο Γιάννης Καστρίτης εξήρε την προσπάθεια των παικτών του, μετά τη νίκη του ΑΡΗ επί του ΠΑΟΚ.

Ο κόουτς του ΑΡΗ δήλωσε:

«Νομίζω ότι ήταν δυνατό και σκληρό παιχνίδι. Τα παιδιά δαπάνησαν τεράστια ποσοστά ενέργειας και για μια ακόμη φορά είμαι αναγκασμένος να πω ότι έτσι όπως ήταν οι συνθήκες, δεν ήταν εύκολο. Στηριζόμαστε στην ενέργεια, τη σκληράδα και τη σκληρή άμυνα. Όταν λοιπόν ήρθε και πάλι τραυματισμός, καθώς ο Βασίλης έμεινε εκτός στην τελευταία στιγμή, αλλά και τα γρήγορα φάουλ του Γκούντγουιν, ουσιαστικά αναγκαστήκαμε να παίξουμε χωρίς κλασικό πεντάρι σε όλο το παιχνίδι. Ο Σανόγκο έκανε κατάθεση ψυχής. Αυτό που έγινε ήταν υπέρβαση θέλησης. Προσωπικά είμαι περήφανος για τα παιδιά. Ευχαριστώ τον κόσμο γιατί χωρίς αυτόν μπορεί να μην το είχαμε καταφέρει. Ελέγξαμε το παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκειά του πέρα από κάποιες εκρήξεις του ΠΑΟΚ. Να ξέρετε ότι αυτά τα παιδιά δίνουν και την ψυχή τους σε κάθε παιχνίδι και στεναχωριούνται περισσότερο από κάθε άλλον όταν χάνουμε».

Ερωτώμενος για τον MVP του αγώνα, ο κόουτς του ΑΡΗ είπε:

«Η απώλεια του Καββαδά ανάγκασε όλους να κάνουν κάτι παραπάνω. Δε νομίζω ότι φαίνεται κάποιος. Μου αρέσει μπαίνοντας στα αποδυτήρια να βλέπω πρόσωπα και κορμιά παικτών που τα έδωσαν όλα. Αυτό είδα σήμερα. Μπήκα στα αποδυτήρια και είδα παίκτες πεθαμένους από την κούραση. MVP λοιπόν ήταν η ομαδική αντίδραση και το γεγονός ότι όλοι κατάλαβαν τι πρέπει να κάνουν για να κερδίσει η ομάδα».

Λυκογιάννης: «Ο ΑΡΗΣ ήταν καλύτερος»

Ο κόουτς του ΠΑΟΚ, Άρης Λυκογιάννης, δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στον ΑΡΗ για τη νίκη. Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ήταν καλύτερος, αν και ήταν κλειστό παιχνίδι. Είχαμε μεγάλο αριθμό λαθών και ήταν το πιο κομβικό στοιχείο της στατιστικής, το οποίο λέει την αλήθεια. Θεωρώ εξαιρετικά δύσκολο να κερδίσεις εκτός έδρας έχοντας 18 λάθη. Σε όλες τις άλλες στατιστικές κατηγορίες ήμασταν καλά και σουτάραμε καλά για εκτός έδρας παιχνίδι. Κάθε φορά που ήμασταν ένα κλικ για να βάλουμε έξτρα πίεση στον Άρη, αμέσως η επιλογή μας μπροστά ήταν κακή, είτε θα κάναμε λάθος, είτε θα παίρναμε μια απόφαση που δεν είχε λογική. Κάπου στο τελευταίο λεπτό ο Άρης βρήκε δύο προσωπικές φάσεις και πήρε τη νίκη.

Φυσικά παίζει ρόλο η κούραση. Έχουμε παίξει συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά αυτό το ξέραμε. Είχαμε δύσκολο πρόγραμμα και ενεργειακά δεν ήμασταν φρέσκοι. Υπάρχει ντεφορμάρισμα σε κάποιους παίκτες, αλλά είναι φυσιολογικό. Ο Ράιλι έπαιξε χωρίς προπόνηση και δεν ήταν στο 100%. Ο ΑΡΗΣ ήταν καλύτερος και κέρδισε».

aris paok 22 23 kastritis