Ο προπονητής του ΑΡΗ Midea, Γιάννης Καστρίτης, δήλωσε μετά από την νίκη των “κιτρινόμαυρων” στην Άγκυρα επί της Τούρκ Τελεκόμ με 85-94:

«Είναι μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς όπως άλλωστε και κάθε νίκη στο EuroCup. Όλοι ξέρουμε την ποιότητα του αντιπάλου που αντιμετωπίσαμε ο οποίος το τελευταίο διάστημα είχε σημαντικές νίκες. Για εμάς ήταν πολύ σημαντικό μετά την διακοπή που είχε το ελληνικό πρωτάθλημα να έρθουμε εδώ και να αποδείξουμε ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στον σωστό βαθμό. Πρέπει να συγχαρούμε τους παίκτες μας για την προσπάθεια που κατέβαλλαν, πιστεύω πως ειδικά στο τρίτο δεκάλεπτο είχαμε μία σωστή αμυντική τακτική και καλές επιθετικές επιλογές. Το γεγονός αυτό μας βοήθησε να πάρουμε μία  διαφορά υπέρ μας στο σκορ την οποία την διαχειριστήκαμε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Από εδώ και πέρα κοιτάμε μόνο το επόμενο πολύ δύσκολο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας κόντρα στο Λαύριο. Πρέπει να παραμείνουμε ταπεινοί και να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά. Εύχομαι τα καλύτερα στην Τούρκ Τελεκόμ.»

Για τις εντυπώσεις σχετικά με το πρώτο αποψινό παιχνίδι του Σταρκ:

«Δεν υπάρχει περίπτωση να φέρουμε κάποιον παίκτη στην ομάδα αν δεν πιστεύουμε στις δυνατότητες του και αν δεν ξέρουμε ότι θα είναι ένα κομμάτι στο παζλ που θα μας βοηθήσει. Το έχουμε πει αρκετές φορές, ξέρουμε τι ακριβώς μπορεί να φέρει ο Στάρκ στην ομάδα, θα πω πως καλό είναι να μην μένουμε στην προσωπική απόδοση κάποιου. Προφανώς η απόδοση και η βοήθεια του ήταν σημαντική αν δει κάποιος τους πόντους αλλά δεν είναι αυτό το πρώτο ζητούμενο που θέλουμε από τα play maker που έχουμε. Ήταν εξαιρετική ομαδική δουλειά σήμερα από όλα τα παιδιά για ένα καινούριο παίκτη όπως ο Σταρκ το να μπει και να  παίξει σε αυτό το επίπεδο καταλαβαίνεται ότι δεν είναι εύκολο. Χρειάζεται την βοήθεια και την υποστήριξη όλης της ομάδας και όλα τα παιδιά σήμερα του μιλούσαν και ήταν μαζί του. Γενικότερα, σήμερα είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γιατί είμαστε ακόμη περισσότερο όλοι μαζί συγκεντρωμένοι στις δύσκολες στιγμές του παιχνιδιού και δείξαμε αποφασισμένοι για την νίκη»

Για την απουσία του Σανόγκο και την πιθανότητα επιστροφής του ενόψει της αναμέτρησης στο Λάυριο:

«Νομίζω ότι έχουμε αρκετούς ψηλούς που μπορούν να παίξουν. Έχουμε τρία παιδιά στη θέση πέντε, ο Μπλούμπεργκς είναι πίσω μετά τον τραυματισμό του, ο Περσίδης παίζει στο τέσσερα, ο Χάρελ κράτησε μόνος του τη θέση του τέσσερα όλο αυτό το διάστημα. Δεν θεωρώ ότι είμαστε λίγοι, συγχρόνως όμως θεωρώ ότι κάθε παίκτης που επιστρέφει από τραυματισμό είναι για εμάς υπερ πολύτιμος είτε μιλάμε για τον Σανόγκο είτε για τον Κατσίβελη που για εμάς είναι μία τεράστια απουσία είτε ακόμα και για τον Καλόγηρο που είναι κομβικότατος για εμάς έστω και στις προπονήσεις. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε παίξει ποτέ πλήρης, αυτή είναι η αλήθει. Θεωρώ ότι ο Σανόγκο είναι κοντά στην επιστροφή. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα και βλέποντας τον στο γήπεδο, στην προπόνηση θα μπορούμε να πούμε περισσότερα»