Στο Ολυμπιακό Μουσείο έλαβε χώρα η συνέντευξη Τύπου για το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 16 έως τις 19 Φεβρουαρίου, στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου.

Ο ΑΡΗΣ θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή 17/02 στις 15:45 τον Ολυμπιακό στον προημιτελικό. Την ομάδα μας εκπροσώπησαν ο κόουτς, Γιάννης Καστρίτης και ο αρχηγός, Σταύρος Σχίζας.

Ο προπονητής του ΑΡΗ δήλωσε:

«Όλοι μπορούμε να καταλάβουμε τις αντικειμενικές δυσκολίες της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό. Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε την πολύ πιθανόν καλύτερη ομάδα της Ευρώπης, αυτήν τη στιγμή που μιλάμε. Είναι περιττό να το αναλύσουμε περισσότερο. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι και πολύ υπερήφανοι για την προσπάθειά μας, η οποία μας οδήγησε να βρισκόμαστε σ’ αυτήν τη διοργάνωση, το Final 8. Δε θα κάνουμε κάτι διαφορετικό σε σχέση μ’ αυτό που κάνουμε έως τώρα μέσα στη σεζόν. Θα προετοιμαστούμε όπως κάθε φορά για να αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλό μας. Αυτό που επιδιώκουμε είναι να παίξουμε στο δικό μας επίπεδο, με βάση τα δικά μας στάνταρ και να είμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας, ώστε να εκπροσωπήσουμε και εμάς τους ίδιους, και την ομάδα μας, και τον κόσμο μας όσο καλύτερα γίνεται. Πάνω απ’ όλα θέλουμε να το ευχαριστηθούμε, να παρουσιάσουμε ένα ωραίο θέαμα και για τον κόσμο που θα παρακολουθήσει είτε από το γήπεδο είτε από την τηλεόραση. Με τη σειρά μου θέλω κι εγώ να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και πάνω απ’ όλα το τέλος της διοργάνωσης αυτής να βρει όλους τους συντελεστές υγιείς και κυρίως τους παίκτες. Με τον καλύτερο νικητή και όλους τους υπόλοιπους έτοιμους να συνεχίσουμε τη χρονιά μας με υγεία».

Ο αρχηγός του ΑΡΗ επισήμανε:

«Χαιρόμαστε πάρα πολύ που βρισκόμαστε στο πρώτο Final 8 του Κυπέλλου. Είμαι σίγουρος ότι θα δούμε πολύ ωραίο μπάσκετ, το οποίο θα ευχαριστηθεί ο κόσμος που το βλέπει από το σπίτι, και κυρίως αυτός που θα έρθει στο γήπεδο. Από τη μεριά μας ξέρουμε τη δυσκολία του παιχνιδιού που έχουμε, αλλά αυτό που συζητάμε συνέχεια με τα παιδιά είναι ότι είναι ένας αγώνας, στην ουσία ένας τελικός, και θα τα δώσουμε όλα ψυχολογικά και σωματικά, ώστε να μπορέσουμε να ματσάρουμε όσο καλύτερα μπορούμε την ενέργεια, αλλά και την ποιότητα του αντιπάλου. Θεωρώ ότι η προετοιμασία για το Final 8 θα είναι στο ίδιο μοτίβο και θα πάμε στην Κρήτη για να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, όπως κάνουμε κάθε φορά».

eok cup press6

eok cup press5

eok cup press4

eok cup press9

eok cup press8

eok cup press2

eok cup press7