Ο προπονητής του ΑΡΗ Midea, Γιάννης Καστρίτης, δήλωσε μετά από τον αγώνα με την Γκραν Κανάρια:

«Ο αντίπαλος ήταν σε καλύτερο επίπεδο από εμάς σήμερα, για ένα μέρος του πρώτου ημιχρόνου προσπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί κάτι το οποίο όμως στο δεύτερο ημίχρονο δεν έγινε. Πιστεύω πως η Γραν Κανάρια δίκαια πήρε την νίκη. Εμείς πρέπει να παραμείνουμε ταπεινοί, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και να προετοιμαστούμε για την συνέχεια»

Για το πρόγραμμα που είχε η ομάδα στο EuroCup:

«Είχαμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα στον πρώτο γύρο. Από εδώ και πέρα στην συνέχεια του δεύτερου γύρου έχουμε πέντε παιχνίδια εντός έδρας. Προφανώς κάθε παιχνίδι μετράει αλλά αν θέλουμε να μιλήσουμε για την επόμενη φάση της διοργάνωσης πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί στην έδρα μας και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τα παιχνίδια. Όμως, πιστεύω πως είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό γκρούπ , δυστυχώς έχουμε να αντιμετωπίσουμε αρκετούς τραυματισμούς. Ελπίζουμε για το καλύτερο αλλά το πιο ρεαλιστικό πράγμα που μπορούμε να κάνουμε είναι να το δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα και να αντιμετωπίσουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά»

Για την εμφάνιση του Μπάνκστον και τα φάουλ που έκανε στον αποψινό αγώνα:

«Είμαστε μία ομάδα που στις δύσκολες βραδιές κάποιου παίκτη υπάρχει κάποιος άλλος που είναι εκεί γι’ αυτόν για να τον συμπληρώνει. Από εκεί και έπειτα, συγκεκριμένα για τον Μπάνκστον μην ξεχνάμε πως και αυτός δεν έχει εμπειρία στην Ευρώπη, είχε παίξει ένα παιχνίδι στο Ισραήλ πριν να έρθει στον ΑΡΗ. Μαθαίνει το EuroCup, μαθαίνει τον τρόπο παιχνιδιού στην Ελλάδα αλλά και γενικότερα στην Ευρώπη. Σήμερα μπήκε με διάθεση στο γήπεδο χρεώθηκε με κάποια φάουλ ίσως και εξαιτίας της υπερβολικής έντασης που ήθελε να βάλει.  Κάθε παιχνίδι είναι μάθημα και για την ομάδα συνολικά αλλά και για τα ίδια τα παιδιά. Μην ξεχνάμε πως το επίπεδο είναι υψηλό. Δεν είναι εύκολο για κανέναν να έρθει και να παίξει σε αυτό το γήπεδο κόντρα στην αήττητη  Γκράν Κανάρια.»

Για τον Σταρκ:

«Λείπουμε από τα σπίτια μας από το Σάββατο και θα επιστρέψουμε Παρασκευή ξημερώματα, ο Στάρκ έχει προσγειωθεί μετά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην Γερμανία λόγω του καιρού. Περνάει από τις απαραίτητες εξετάσεις, πρέπει να επιστρέψουμε και εμείς, να μπούμε πάλι μαζί στο γήπεδο ως ομάδα και από εκεί και έπειτα θα εκτιμήσουμε την κατάσταση.»