Ο Γιάννης Καστρίτης ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΑΡΗ για δύο χρόνια και έστειλε το μήνυμα για τη σεζόν που έρχεται.

Ο 41χρονος κόουτς ευχαρίστησε τη διοίκηση και τον κόσμο του ΑΡΗ για την εμπιστοσύνη με την οποία τον περιβάλουν, ενώ τόνισε ότι με σκληρή δουλειά η ομάδα θα πετύχει τους στόχους που θα θέσει.

Αναλυτικά δήλωσε στο arisbc.gr:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που η τόσο δυνατή και όμορφη σχέση με ολόκληρη την οικογένεια του ΑΡΗ, συνεχίζεται.

Τα τελευταία δύο χρόνια έχει γίνει μία τεράστια προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα. Πολλοί άνθρωποι, από διάφορα πόστα, δίνουν καθημερινά την ψυχή τους για την ομάδα, ώστε να ξεπερνιούνται τα πάρα πολλά προβλήματα που συναντά ο οργανισμός στον δρόμο του και να γίνονται μικρά και σταθερά βήματα προς τα εμπρός.

Στόχος μας είναι αυτό να συνεχιστεί με ακόμα μεγαλύτερη ένταση, διάθεση και πάθος. Η σεζόν που έρχεται προδιαγράφεται πολύ ανταγωνιστική και με πολλές προκλήσεις. Με πολλή αγάπη, όμως, γι’ αυτό που κάνουμε και με την ασταμάτητη στήριξη του κόσμου του ΑΡΗ, είμαι σίγουρος πως θα έχουμε την εικόνα και το αποτέλεσμα που όλοι θέλουμε.

Ευχαριστώ πάρα πολύ τη διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και για όσα κάνει καθημερινά γι’ αυτήν την ομάδα.

Ευχαριστώ πολύ και τον κόσμο του ΑΡΗ για όλα τα μηνύματα αγάπης και υποστήριξης που λαμβάνουμε καθημερινά ακόμα και τώρα. Εύχομαι να έχουμε μία χρονιά με υγεία και με σκληρή δουλειά, βήμα – βήμα κάθε μέρα, να πετύχουμε τους στόχους μας».

kastritis54