Δηλώσεις μετά την λήξη της αναμέτρησης του ΑΡΗ Midea με αντίπαλο το Περιστέρι bwin έκανε ο προπονητής της ομάδας μας, Γιάννης Καστρίτης,

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Θα ήθελα να ξεκινήσω δίνοντας συγχαρητήρια στην ομάδα του Περιστερίου για την δικαιότατη νίκη τους σήμερα. Από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα έλεγχαν τον ρυθμό και  συνολικά την αναμέτρηση. Είναι σε μία περίοδο που παίζουν πολύ καλό μπάσκετ, κυνηγούν τους στόχους τους σε Ελλάδα και σε Ευρώπη. Για εμάς απέναντι σε μία ομάδα που έχει τόσο καλό ρυθμό ήτανε πάρα πολύ δύσκολο να καταφέρουμε, υπό τις συνθήκες που βιώνουμε τις τελευταίες εβδομάδες, να είμαστε ανταγωνιστικοί για μεγάλο διάστημα του αγώνα. Δικαιούται να ξέρει ο κόσμος και οι φίλαθλοι της ομάδας δεδομένης της όλης προσπάθειας που έχουν κάνει τα παιδιά φέτος, πως έχουμε πάρα πολλές εβδομάδες να προπονηθούμε όλοι μαζί. Ουσιαστικά κάνουμε προπόνηση με 7 και 8 άτομα. Υπάρχουν παιδιά που απέχουν λόγω  τραυματισμών και γνωρίζοντας την κατάσταση θέλουν να θυσιαστούν για την ομάδα κατεβαίνουν και αγωνίζονται απροπόνητοι. Το γεγονός αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο ειδικά όταν έχεις να αντιμετωπίσεις ομάδες τόσου υψηλού επιπέδου και πηγαίνεις προς το τέλος της σεζόν. Έχουμε μεγάλη ευγνωμοσύνη για όλα όσα ζήσαμε μέσα στη χρονιά, πραγματικά είμαστε πολύ περήφανοι. Κανένας δεν είναι χαρούμενος με τις συνεχόμενες ήττες αυτή τη στιγμή αλλά οι παίκτες μας δεν είναι ρομπότ. Έπαιζαν για 4 μήνες στα κόκκινα και κάτι παραπάνω, πέτυχαν πολλά πράγματα, θυσιάστηκαν για την ομάδα και δυστυχώς είμαστε σε μία φάση όπου δεν μπορούμε να προπονηθούμε και να ανταγωνιστούμε στο επίπεδο που θέλουμε. Έως ένα σημείο είναι φυσιολογικό, δεν υπάρχει κάποιο «άδειασμα» ή κάτι άλλο πέρα του φυσιολογικού. Υπάρχουν τραυματισμοί, ανθρώπινα συναισθήματα και στεναχώρια. Όμως, θα χρησιμοποιήσουμε όλα αυτά τα συναισθήματα ως λίπασμα γιατί ο χαρακτήρας της ομάδας δεν αλλάζει, και με αγάπη και υποστήριξη θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Είμαι σίγουρος ότι θα παρουσιάσουμε πάλι το πρόσωπο που θέλουμε και έχουμε μάθει στον κόσμο μας ώστε να κλείσουμε δυνατά τη χρονιά»

Για την αδυναμία του ΑΡΗ να υπερβεί τους 70 πόντους αυτό το διάστημα:

«Νομίζω πως μίλησα ήδη αρκετά. Ο Στάρκ και ο Γκάλινατ είναι τραυματίες ο Κατσίβελης επίσης δεν προπονείται και παρόλα αυτά αγωνίζεται. Ο Σανόγκο το ίδιο. Ο Τολιόπουλος και ο Χάρελ αγωνίζονται συνεχόμενα για παραπάνω από 30 λεπτά σε κάθε παιχνίδι. Το μόνο φυσιολογικό υπό αυτές τις συνθήκες που περιγράφω είναι να φαίνεται ότι μάλλον δεν έχουμε καλό ρυθμό οτιδήποτε άλλο θα ήταν θαύμα»