Ο Γιάννης Καστρίτης στάθηκε στα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας ο ΑΡΗΣ.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ο κόουτς του ΑΡΗ δήλωσε:

«Ήταν ένα παιχνίδι που είχε πάρα πολλές αντικειμενικές δυσκολίες για εμάς και φάνηκε από το ξεκίνημα. Το τελευταίο δεκαήμερο ήταν πολύ δύσκολο στη προπόνηση. Έχουμε ασθενείς και τραυματίες και προσπαθούμε να βρούμε τον ρυθμό μας. Δεν μας βοηθούν οι λίγοι παίκτες στη προπόνηση, καθώς όλοι γνωρίζουν ότι είμαστε μια ομάδα που επενδύει σε πίεση και ενέργεια από την άμυνα. Ακόμα και παιδιά που αγωνίστηκαν σήμερα, είχαν λίγη ενέργεια και λίγες δυνάμεις. Τα πράγματα δυσκολεύουν έτσι.

Ήρθαμε να κάνουμε μια προσπάθεια, εκπροσωπώντας αυτό που πρεσβεύουμε ως ταυτότητα και ως ομάδα. Είναι εμφανές ότι δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Παρ’ όλα αυτά, ότι προβλήματα και αν αντιμετωπίσαμε, με τα φάουλ και χωρίς ψηλούς στα τελευταία λεπτά, τα παιδιά προσπάθησαν. Δε μπορώ να έχω κανένα παράπονο από αυτούς. Από την επόμενη προπόνηση, ζητούμενο είναι να είμαστε όλοι υγιείς και να προετοιμαστούμε για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Για την απουσία του Σεβέζ Γκούντγουιν τόνισε:

«Ταξίδεψε απλά για να συμπληρώσει την αποστολή. Δεν έχει προπονηθεί όλη την εβδομάδα. Ο Σχίζας ταλαιπωρείται ακόμα από τη διάσειση και δεν μπορούσε να αγωνιστεί καθόλου. Ο Σανόγκο που έπαιξε αρκετά ως “4” και “5”, έκανε μια προπόνηση γιατί ήταν ασθενής όλο το τελευταίο διάστημα. Ο Νότε με υψηλό πυρετό και χθες χειροτέρεψε, ενώ ήταν να ακολουθήσει την αποστολή. Γενικά, αν βάλουμε και τον Σιδέρη, που δεν έχει χρόνο συμμετοχής, αλλά μας λείπει, οι απουσίες μαζεύονται. Είναι πάρα πολλές. Ο Γκούντγουιν δε θα μπορούσε να αγωνιστεί, θα ρισκάραμε κάποια υποτροπή».

pao aris2022 23 kastritis