Ο προπονητής του ΑΡΗ Midea, Γιάννης Καστρίτης, δήλωσε μετά από την εκτός έδρας νίκη με 84-89 κόντρα στο Μαρούσι:

«Είναι μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς, καθώς είχαμε έξι σερί ήττες. Τα παιδιά είχαν ανάγκη αυτή την νίκη, την θέλαμε πάρα πολύ. Εχουμε πολλά προβλήματα και τραυματισμούς, οπότε το να παλεύεις έτσι και στο τέλος να χάνεις κλειστά ματς είναι ψυχοφθόρο. Συνεχίζουμε να χτίζουμε. Μπορεί να είναι μια νέα αρχή καλών εμφανίσεων. Στο τέλος του πρώτου γύρου θέλουμε να έχουμε όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες.»

Για την μείωση της διαφοράς στο τελευταίο δεκάλεπτο:

«Είναι φυσιολογικό. Από την στιγμή που επιστρέφαμε από διαφορές 20 πόντων, θέλαμε να είμαστε αυτοί που θα έχουμε το αβαντάζ. Σίγουρα έγιναν λάθη και στις αποφάσεις και στην εκτέλεση λόγω έλλειψης ενέργειας. Είναι δύσκολο το ταξίδι στην Ισπανία αλλά παίζουμε μπάσκετ. Να μην διαμαρτυρόμαστε για την κούραση»

Για Την περίπτωση του Καρ αλλά και του Σταρκ:

«Δεν μπορούμε να σχολιάσουμε τη φημολογία. Από την αρχή της χρονιάς για πολλά παιδιά υπάρχει αμφισβήτηση. Εμείς κλείνουμε τα αυτά μας σε ό,τι αφορά το προσωπικό επίπεδο αλλά και σχετικά με την ομάδα. Ο Σταρκ είναι καλός δημιουργός, θεωρούμε πως μπορεί να μας δώσει πράγματα και στις δυο πλευρές του γηπέδου. Εχει εμπειρία και θα μας δώσει χρήσιμα κομμάτια»