Ο προπονητής του ΑΡΗ Midea, Γιάννης Καστρίτηςμ δήλωσε μετά από τον αγώνα με την Κλουζ (90-74):

«Η Κλουζ ήταν πολύ καλύτερη από εμάς, το έδειξε αυτό κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ήταν καλύτεροι επιθετικά αλλά και στις κατοχές της μπάλας. Είχαν καλύτερο ρυθμό ειδικά στη μέση δεύτερου δεκαλέπτου και άξιζαν τη σημερινή νίκη. Εμείς είχαμε κάποιες καλές περιόδους κατά την διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά ήταν για μικρά χρονικά διαστήματα. Δεν μπορούσαμε να απαιτήσουμε παραπάνω πράγματα με την εμφάνιση που κάναμε σήμερα. Συγχαρητήρια στην Κλούζ και είμαι σίγουρος ότι εμείς θα ανακάμψουμε στο επόμενο παιχνίδι»

Για τους 90 πόντους που δέχτηκε σήμερα η ομάδα:

«Έχει να κάνει με ότι η Κλουζ ήταν πιο δυναμική και στις δύο πλευρές του γηπέδου, έπαιξαν με περισσότερη ενέργεια και αυτό βοηθάει πάρα πολύ στο να βρει μια ομάδα ρυθμό κατά την διάρκεια του αγώνα. Η Κλούζ έχει αρκετή ποιότητα και μεγάλο επιθετικό ταλέντο. Έχει παίκτες επιπέδου EuroLeague και πέντε εξαιρετικά γκαρντ. Εντός έδρας αν τους δώσεις το δικαίωμα να νιώσουν άνετα και βρουν ρυθμό, θα βρουν τις λύσεις επιθετικά πόσο μάλλον αν βάλουν εύκολους πόντους είτε στον αιφνιδιασμό είτε από δεύτερες ευκαιρίες στο επιθετικό ριμπάουντ και το σκορ θα ανέβει επικίνδυνα. Δεν είναι τυχαία στη θέση που βρίσκεται, με την πορεία και τις νίκες που έχει κάνει μέχρι τώρα. Εμείς δεν ανησυχούμε, έχουμε δείξει ποιοι είμαστε, ποια είναι η ταυτότητα μας και όπως είπα και πιο πριν είμαι σίγουρος ότι στο επόμενο παιχνίδι κόντρα στην Καρδίτσα θα είμαστε αυτοί που πρέπει.»

Για το αν νιώθει αισιόδοξος για τις πιθανότητες πρόκρισης της ομάδας:

«Ειλικρινά δεν έχω κοιτάξει καν ακόμη τα άλλα αποτελέσματα. Το παιχνίδι στην Καρδίτσα προέχει 100% για εμάς, μόνο αυτό έχουμε στο μυαλό μας. Θα είναι τεράστια παγίδα αν αρχίσουμε να σκεφτόμαστε το οτιδήποτε άλλο. Αντιλαμβάνομαι την ερώτηση αλλά προφανώς όταν έρθει πάλι η ώρα θα αξιολογήσουμε την κατάσταση και ακόμη και αν έχασαν οι ανταγωνιστές μας δεν έχει αλλάξει κάτι δραματικά. Στο τέλος της ημέρας κάναμε μία ήττα εκτός έδρας, ήδη τα παιδιά έχουν κάνει υπερπροσπάθεια στο EuroCup. Πιστεύω πως έχουμε φτάσει σε σημείο που έχουμε καταφέρει πολύ περισσότερα από ότι πολύ θα περίμεναν στο ξεκίνημα της σεζόν. Έχουμε φέρει την ομάδα σε αυτή την θέση, πρώτα από όλα εμείς οι ίδιοι έχουμε δημιουργήσει προσδοκίες από τους ίδιους μας τους εαυτούς και θα διεκδικήσουμε  ότι μας αναλογεί μέχρι το τέλος παιχνίδι με το παιχνίδι.»