Ο Γιάννης Καστρίτης ευχήθηκε χρόνια πολλά στον ΑΡΗ, ανήμερα των γενεθλίων του συλλόγου και μετά από τη νίκη επί του Ιωνικού (103-64) και στάθηκε στην ψυχή που βγάζουν οι παίκτες του σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Ο κόουτς του ΑΡΗ δήλωσε:

«Θέλω να πω χρόνια πολλά για τα 109 χρόνια του ΑΡΗ. Είμαστε χαρούμενοι που ήρθε τόσο κόσμος στο γήπεδο. Μας δίνει ώθηση η νίκη. Οι τρεις τελευταίες εβδομάδες ήταν πολύ δύσκολες. Ηταν σοβαροί οι παίκτες και μένουν δύο ματς μπροστά μας. Κρατάμε μόνο το ψυχολογικό κομμάτι και την ώθηση της νίκης. Από Δευτέρα ελπίζω να είμαστε όλοι υγιείς, και ο Σταύρος, ώστε να διεκδικήσουμε το καλύτερο για τη συνέχεια.

Για ον στόχο της εξάδας: «Είμαστε περήφανοι για την προσπάθειά μας. Δεν κρύβω ότι στενοχωρηκαμε πολύ το τελευταίο διάστημα, έχουμε παίκτες με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας κι αυτό ισχύει εντός κι εκτός παρκέ. Πρέπει να χτίσουμε στο τώρα, να διεκδικήσουμε όπως πάντα την νίκη. Μας νοιάζει να έχουμε πεθάνει στο Παλέ, με στόχο να κάνουμε δύο νίκες. Και κάτι λιγότερο να έρθει, είμαστε περήφανοι για τα παιδιά μας».

Για τη γιορτή που ακολούθησε μετά το τέλος του αγώνα: «Ο κόσμος βοηθάει πολύ. Για όσα έγιναν μετά το τέλος του ματς, για πολλοστή φορά ο κόσμος του ΑΡΗ αποδεικνύει το μεγαλείο του και το μεγαλείο αυτού του συλλόγου. Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε μια τέτοια μέρα».

aris ionikos22 23 kastritis