Ο Γιάννης Καστρίτης είχε κάθε λόγο για να είναι ικανοποιημένος από τη νίκη του ΑΡΗ στην Πάτρα επί του Απόλλωνα Carna, ενώ έκανε μία ιδιαίτερη αφιέρωση για το ροζ φύλλο αγώνα της ομάδας.

Ο κόουτς του ΑΡΗ δήλωσε:

«Ήταν ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι για εμάς, πριν καν ξεκινήσει γιατί ήρθαμε να παίξαμε με τις γνωστές απουσίες οι οποίες όσο περνά ο καιρός θα αρχίσουν να φαίνονται στο παρκέ. Μετά τα χθεσινά αποτελέσματα ο Απόλλων θα καιγόταν για τη νίκη μέσα σε γεμάτο γήπεδο.

Οι απουσίες όμως δε φάνηκαν, οι παίκτες μας κατάφεραν και ανταπεξελθών σε οπουδήποτε δοκιμασία, Ήθελε πολλή συγκέντρωση και δύναμη για να τα καταφέρουν. Είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτούς. Σήμερα είμαι περισσότερο περήφανος από κάθε άλλη νίκη λόγω των συνθηκών που αυτή επιτεύχθηκε. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο. Έχουμε μπροστά μας το Κύπελλο και εύχομαι καλή συνέχεια στον Απόλλων Carna.

Θέλω να συγχαρώ το τεχνικό επιτελείο της ομάδας για τη δουλειά που κάνει. Και θέλω να αφιερώσω, εκ μέρους όλης της ομάδας, τη νίκη στον Γιάννη και τον Μαργαρίτη οι οποίοι πενθούν τον θάνατο του πατέρα τους».

apollon aris kastritis22 23