Ο Δημήτρης Κατσίβελης αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΡΗ και δεν κρύβει τη χαρά του που θα φορέσει για πρώτη φορά τα κιτρινόμαυρα του συλλόγου.

Ο έμπειρος γκαρντ ήρθε για να δυναμώσει την περιφερειακή γραμμή της ομάδας του Γιάννη Καστρίτη και στις πρώτες δηλώσεις του, δίνει το στίγμα της προσπάθειας που θα γίνει τη νέα χρονιά, η οποία θα είναι ιδιαίτερα υψηλών απαιτήσεων, με δεδομένη και τη συμμετοχή της ομάδας στο EuroCup. Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, παρουσία του προέδρου της ΚΑΕ, Χάρη Παπαγεωργίου, δήλωσε:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Όλο αυτό το διάστημα η προσέγγιση από τον κόουτς και από όλους τους ανθρώπους του ΑΡΗ μου έδειξε ότι υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Μου έδειξαν πόσο πολύ με ήθελαν. Με τιμά πολύ αυτή η εμπιστοσύνη και θέλω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, ώστε να φτιάξουμε κάτι πολύ καλό, που να αξίζει στην ομάδα και τον κόσμο του ΑΡΗ», τονίζει ο Κατσίβελης.

Η επιστροφή του ΑΡΗ στην Ευρώπη μετά από πέντε χρόνια είναι κάτι που εξιτάρει τον 32χρονο γκαρντ.

«Είμαι από Θεσσαλονίκη, ξέρω τι εστί μπασκετικός ΑΡΗΣ και πόσο πολύ αγαπά ο κόσμος αυτήν την ομάδα. Είναι σίγουρα πολύ καλή η προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια, με μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Κάτι ανάλογο θα θελήσουμε να φτιάξουμε και φέτος και σίγουρα η επιστροφή της ομάδας στην Ευρώπη και το EuroCup είναι κάτι πάρα πολύ θετικό, όχι μόνο για τον ΑΡΗ αλλά και το μπάσκετ της Θεσσαλονίκης. Θέλουμε να κάνουμε μία αξιόλογη πορεία, να κρατήσουμε τον κόσμο στο γήπεδο και να του δώσουμε χαρές».

Η παρουσία του Γιάννη Καστρίτη έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση του Κατσίβελη να υπογράψει στον ΑΡΗ.  

«Η δουλειά που έχει κάνει ο κόουτς Καστρίτης στον ΑΡΗ φαίνεται από την πορεία της ομάδας. Ο ΑΡΗΣ δεν είναι μία εύκολη ομάδα και βλέπουμε ότι πλέον έχει σταθερό προπονητή για αρκετά χρόνια. Αυτό το πιστώνεται ο κόουτς με τη δουλειά που έχει βγάλει στο γήπεδο. Η προσέγγισή του σε μένα προσωπικά ήταν πάρα πολύ θετική από την πρώτη στιγμή και έδειξε πόσο πολύ ήθελε να είμαι φέτος εδώ. Σίγουρα έπαιξε κι αυτό τον ρόλο του».

Κλείνοντας, ο διεθνής γκαρντ στέλνει το μήνυμά του στον κόσμο του ΑΡΗ, για την ομάδα που θα δει στο παρκέ τη νέα σεζόν.  

«Θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο και μια ομάδα που θα παλεύει όλα τα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αυτό θέλουν να δουν οι φίλαθλοι του ΑΡΗ και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να τους ικανοποιήσουμε».  

katsivelis sign8

katsivelis sign2