Ο Βασίλης Τολιόπουλος ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΑΡΗ και είναι έτοιμος για μία ακόμα καλύτερη χρονιά με τα κιτρινόμαυρα.

Ο διεθνής γκαρντ μίλησε στο arisbc.gr για την παραμονή του και τη χρονιά που έρχεται, στέλνοντας και το μήνυμά του στον κόσμο της ομάδας. Αναλυτικά:

«Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω στον ΑΡΗ. Πέρυσι κάναμε μία καλή σεζόν, η οποία θα μπορούσε να έχει καλύτερο αποτέλεσμα αν ήμασταν λίγο πιο τυχεροί ή προσεκτικοί σε αγώνες που χάσαμε στο τέλος. Φέτος, πιστεύω ότι υπάρχουν τα εχέγγυα για να πραγματοποιήσουμε μία πολύ καλή χρονιά. Εφόσον, δε, η ομάδα αγωνιστεί και στην Ευρώπη, η πρόκληση θα είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον Γιάννη Καστρίτη για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Με τον κόουτς έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία και η περσινή σεζόν ήταν μία χρονιά αναγέννησης για μένα. Πιστεύω ότι η επόμενη θα είναι ακόμα καλύτερη και πως θα βοηθήσω ακόμα περισσότερο τον ΑΡΗ να πετύχει τους στόχους του.

Ακόμα ένας λόγος που με κάνει χαρούμενο για την παραμονή μου, είναι ότι θα αγωνιστώ και πάλι μπροστά στον κόσμο του ΑΡΗ. Οι φίλαθλοι της ομάδας έγιναν σημείο αναφοράς πέρυσι, γεμίζοντας το «Nick Galis Hall» και θέλω να πιστεύω ότι την προσεχή σεζόν αυτή η εικόνα θα συνεχιστεί. Εμείς από την πλευρά μας μπορούμε να υποσχεθούμε ότι θα τα δώσουμε όλα, προκειμένου να φτάσει ο ΑΡΗΣ όσο πιο ψηλά γίνεται. Η μαζική παρουσία του κόσμου, θα δώσει μία μεγάλη ώθηση σ’ αυτήν την προσπάθεια».

toliopoulos apollon72