Η αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο και συνοπαδό είναι χαρακτηριστικό του ΑΡΗ. Κι αυτό αποδεικνύεται με πράξεις, για ακόμα μία φορά.

Ο Βαγγέλης Κριτσίμης (https://kritsimis.gr/) στηρίζει έμπρακτα όλα τα τμήματα του συλλόγου εδώ και πολλά χρόνια. Σήμερα (11/08), πρόσφερε τρία εισιτήρια διαρκείας, ώστε να τα κληρώσει η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea για άνεργους και φοιτητές.

Τα διαρκείας αφορούν στους αγώνες του ΑΡΗ σε Basket League και EuroCup. Ευχαριστούμε τον Βαγγέλη Κριτσίμη (https://www.facebook.com/kritsimisjewellery) ο οποίος για ακόμα μία φορά στέκεται δίπλα στους φίλους της ομάδας που δυσκολεύονται να την παρακολουθήσουν διά ζώσης.

Από σήμερα έως τις 31/08, οι φίλοι του ΑΡΗ μπορούν να συμμετάσχουν στην κλήρωση, στέλνοντας στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. τα εξής στοιχεία:

* Ονοματεπώνυμο

* ΑΜΚΑ

* Τηλέφωνο

* Ηλεκτρονική διεύθυνση

Σημειώνεται ότι για να παραλάβουν τα εισιτήριά τους, οι νικητές θα πρέπει να προσκομίσουν φοιτητικό πάσο ή κάρτα ανεργίας.