Ο ΑΡΗΣ αγωνίζεται αύριο (16/11, 15:45, BL Show ΕΡΤ2, ΕΡΤPLAY1) στο κλειστό γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς» κόντρα στον Ήφαιστο Λήμνου, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της ΕΚΟ Basket League. Ο άμεσος συνεργάτης του Σούλη Μαρκόπουλου, Παντελής Μπούτσκος, μιλώντας στο www.arisbc.gr, υπογράμμισε:

"Πρόκειται για ένα παιχνίδι πολύ απαιτητικό, σε ενέργεια και συγκέντρωση. Έχουμε απέναντι μας έναν αντίπαλο, που συνδυάζει ταλέντο και εμπειρία και παρουσιάζεται ιδιαίτερα ισχυρός στην έδρα του. Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε τη μεγάλη πρόοδο του οργανισμού του Ηφαίστου, που σε μικρό χρονικό διάστημα εξελίσσεται με σταθερά βήματα κι εκπέμπει υγεία και κανονικότητα.

Από την πλευρά μας, πρέπει να αφήσουμε πίσω τα προβλήματα και τις απουσίες και να επικεντρωθούμε στους παίκτες μας, που θα παραταχθούν στο παρκέ. Θέλουμε να παρουσιαστούμε με το υψηλότερο δυνατό κίνητρο για να κάνουμε επανεκκίνηση σαν ομάδα. Ο καθένας από το κομμάτι του καλείται να κάνει την υπέρβασή του για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος και να αντιστρέψουμε το μομέντουμ".

Ο ΑΡΗΣ ολοκλήρωσε σήμερα (15/11), χωρίς προβλήματα την προετοιμασία του για τον αυριανό (16/11) αγώνα με τον Ήφαιστο. Οι «κίτρινοι» προπονήθηκαν στο κλειστό «Νίκος Σαμαράς», με τον Σούλη Μαρκόπουλο να έχει όλους τους παίκτες, που ταξίδεψαν στη Λήμνο, στη διάθεσή του.