Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας της με την εταιρεία εμπορίου γάλακτος και ζωοτροφών «ΣΑΜΟΛΑΔΑΣ» για την αγωνιστική περίοδο 2024-25.

Πρόκειται μάλιστα για μια σημαντικά διευρυμένη οικονομική συμφωνία, η οποία αποτελεί επιστέγασμα αναγνώρισης της προσπάθειας του αγωνιστικού τμήματος, της επίτευξης των στόχων που τέθηκαν στην αρχή της χρονιάς, αλλά και τα εμπορικά ανταποδοτικά αποτελέσματα της συνεργασίας με την ΚΑΕ ΑΡΗΣ MIDEA!

Η οικογένεια Σαμολαδά στηρίζει την ΚΑΕ εδώ και πολλά χρόνια και συνεχίζει, ως χρυσός χορηγός, να στέκεται αρωγός στην προσπάθεια της ομάδας να επανέλθει στην ελίτ της Ελλάδας και της Ευρώπης, παράλληλα με την τελική ευθεία του εγχειρήματος για την οικονομική εξυγίανση της εταιρείας.

Η εταιρεία «ΣΑΜΟΛΑΔΑΣ» ιδρύθηκε το 2010, με κυρία δραστηριότητα την παραγωγή και το εμπόριο ζωοτροφών και νωπού γάλακτος. Τα τελευταία χρόνια έχει κάνει επενδύσεις στον χώρο της παραγωγής, τα συστήματα ποιοτικού ελέγχου των πρώτων υλών, αλλά και των τελικών προϊόντων. Η εταιρεία, σεβόμενη τον πελάτη κτηνοτρόφο, το ζώο και τον άνθρωπο ως καταναλωτή των ζωοκομικών προϊόντων, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην παραγωγή προϊόντων που διασφαλίζει εξαιρετική ποιότητα και υψηλή βιολογική αξία.

Τέλος, η Διοίκηση της ΚΑΕ ΑΡΗΣ MIDEA, ευχαριστεί δημόσια την οικογένεια Σαμολαδά, για τη διαρκή και πολυδιάστατη στήριξη της, όλα αυτά τα χρόνια!