Ο Γιώργος Φίλλιος μίλησε στη Media Day του ΑΡΗ Midea για την αυριανή (22/11, 20:00) αναμέτρηση με την Ουλμ, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του BKT EuroCup.

Ο Έλληνας γκαρντ επισήμανε:

«Γνωρίζουμε πως το αυριανό παιχνίδι είναι δύσκολο, αλλά νομίζω πως μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες θέλουμε και εμείς να αντιδράσουμε. Παίζουμε στο γήπεδό μας, μπροστά στον κόσμο μας οπότε θα ξεκινήσουμε από αυτό που ξέρουμε καλύτερα, από την άμυνα, και θα πάμε για την νίκη».

Για το πώς νιώθει για την εμπιστοσύνη του προπονητή:

«Είμαι χαρούμενος που έχω αρχίσει και μπαίνω στο rotation, βοηθώντας την ομάδα. Εννοείται πως το ήθελα, κάθε παίκτης θέλει να έχει χρόνο συμμετοχής οπότε είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ και να με εμπιστευτεί ο προπονητής ακόμη παραπάνω».

Για το αν είναι έτοιμος να βοηθήσει επιθετικά:

«Σίγουρα επιθετικά υπάρχει ταλέντο στην ομάδα, με τον καιρό θα βελτιωθούμε, θα είμαστε καλύτεροι, απλά πιστεύω στα τελευταία παιχνίδια επιτρέψαμε στον αντίπαλο να σκοράρει πολύ. Το πρόβλημα ξεκίνησε από την άμυνα, αφήσαμε τον αντίπαλο να σκοράρει. Η ομάδα έχει φτιαχτεί ώστε να βοηθούν όλοι στο επιθετικό κομμάτι, σε μία κακή ημέρα κάποιου να βοηθάει κάποιος άλλος, οπότε και εγώ είμαι έτοιμος αν έρθει το ματς έτσι να βοηθήσω την ομάδα επιθετικά περισσότερο».