Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση τη συνεργασίας της με την εταιρεία εμπορίου γάλακτος και ζωοτροφών «ΣΑΜΟΛΑΔΑΣ» για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Η εταιρεία «ΣΑΜΟΛΑΔΑΣ» θα είναι και φέτος χρυσός χορηγός της ομάδας μας. Η οικογένεια Σαμολαδά στηρίζει την ΚΑΕ εδώ και πολλά χρόνια και συνεχίζει να στέκεται αρωγός στην προσπάθεια της ομάδας να επανέλθει στην ελίτ της Ελλάδας και της Ευρώπης, παράλληλα με την τελική ευθεία του εγχειρήματος για την οικονομική εξυγίανση της εταιρείας.

Η εταιρεία «ΣΑΜΟΛΑΔΑΣ» ιδρύθηκε το 2010, με κυρία δραστηριότητα την παραγωγή και το εμπόριο ζωοτροφών και νωπού γάλακτος. Τα τελευταία χρόνια έχει κάνει επενδύσεις στον χώρο της παραγωγής, τα συστήματα ποιοτικού ελέγχου των πρώτων υλών, αλλά και των τελικών προϊόντων. Η εταιρεία, σεβόμενη τον πελάτη κτηνοτρόφο, το ζώο και τον άνθρωπο ως καταναλωτή των ζωοκομικών προϊόντων, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην παραγωγή προϊόντων που διασφαλίζει εξαιρετική ποιότητα και υψηλή βιολογική αξία.