Η μέρα της πρεμιέρας της φετινής σεζόν και της επιστροφής στην Ευρώπη έφτασε! Ο ΑΡΗΣ Midea υποδέχεται στις 20:00 την κάτοχο του BKT EuroCup, Γκραν Κανάρια.

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea παραθέτει κάποιες οδηγίες για τους φιλάθλους, ώστε να αποφευχθεί η οποιαδήποτε ταλαιπωρία.

*Η μπουτίκ της ΚΑΕ θα είναι ανοιχτή από τις 11:00 έως την έναρξη του αγώνα και καλούμε τους φίλους μας να προμηθευτούν νωρίς το εισιτήριό τους, ώστε να μην υπάρξει συνωστισμός πριν από το πρώτο τζάμπολ. Σημείωση, είναι απαραίτητη η Κάρτα Φιλάθλου, την οποία μπορείτε να προμηθευτείτε από την μπουτίκ, από τα γραφεία μελών Α.Σ. ΑΡΗΣ στην οδό Παπαναστασίου και από την πλατφόρμα της More. Από την τελευταία μπορείτε (και συνίσταται για την αποφυγή ταλαιπωρίας) να αγοράσετε τα εισιτήριά σας για τον αγώνα με την Γκραν Κανάρια.  

*Τα εκδοτήρια του γηπέδου θα ανοίξουν στις 18:00.

*Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα διατίθενται κανονικά εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2023-24.  

*Από την κεντρική είσοδο του Αλεξανδρείου Μελάθρου θα εισέλθουν ΜΟΝΟ οι κάτοχοι court side seats. Οι κάτοχοι προσκλήσεων στις υπόλοιπες θύρες θα μπουν στο γήπεδο από την είσοδο που υπάρχει μέσα στο Café του Αλεξανδρείου. Αυτό θα ισχύει σε όλους τους αγώνες της φετινής σεζόν, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

*Τα ΑμεΑ θα παρακολουθήσουν τον αγώνα δεξιά της μπασκέτας που βρίσκεται στην πλευρά του βοηθητικού γηπέδου. Θα εισέλθουν από την πίσω είσοδο του γηπέδου και θα οδηγηθούν στις θέσεις τους από τη σχετική ράμπα. Αυτό θα ισχύει σε όλους τους αγώνες της φετινής σεζόν, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

*Θα υπάρχει αυστηρός έλεγχος για τις θέσεις που πρέπει να κάθεται κάθε φίλαθλος.