Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea ανακοινώνει ότι από σήμερα Σάββατο (07/10) ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα της πρεμιέρας της Basket League με τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 08/10, στις 17:15, στο «Nick Galis Hall».

Ο ΑΡΗΣ Midea ξεκινά τον «μαραθώνιο» του πρωταθλήματος κόντρα στους νταμπλούχους  και κατόχους του Super Cup Ελλάδας και καλούμε τον κόσμο μας να γεμίσει το «Nick Galis Hall», δίνοντας συνέχεια στην εντυπωσιακή εικόνα του αγώνα με την Γκραν Κανάρια, η οποία έκανε τον γύρο της Ευρώπης.

ΟΙ ΤΙΜΕΣ

ΘΥΡΕΣ

    ΤΙΜΗ

1-2Α-3Α-4-7-8Α-9Α-10

    15€

8-9 VIP

    20€

Gold

    50€

Court Side

    200€

5-6

    Από τους συνδέσμους

Παιδικό

    5€

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ

*Από την μπουτίκ της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea, σήμερα Σάββατο από τις 12:00 έως τις 19:00 και αύριο Κυριακή από τις 12:00 έως την έναρξη του αγώνα.

*Από τα εκδοτήρια του γηπέδου, την Κυριακή, από τις 15:15.

*Από την πλατφόρμα της More, στη διεύθυνση: https://www.more.com/sports/festivalkae-aris-eisitiria-agonon-2023-2024/

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

*Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό ισχύουν τα ενιαία εισιτήρια διαρκείας, όπως και το πακέτο που αφορά αποκλειστικά στην Basket League. Δεν ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας που αφορούν μόνο στo BKT EuroCup.

*Για την έκδοση εισιτηρίου είναι απαραίτητη η Κάρτα Φιλάθλου, η οποία βγαίνει μία φορά και ισχύει για όλη τη χρονιά. Την προμηθεύεστε απ΄ την μπουτίκ της ΚΑΕ, από τα γραφεία μελών του Α.Σ. ΑΡΗΣ (οδός Παπαναστασίου) ή ηλεκτρονικά στη διεύθυνση https://www.more.com/sports/karta-filathlou-a-s-aris-thessalonikis-2023-2024/

*Τα Court Side και τα παιδικά εισιτήρια διατίθενται μόνο από την μπουτίκ της ΚΑΕ και όχι από τη Viva.

*Φέτος ο έλεγχος αναφορικά με τις θέσεις θα είναι πιο αυστηρός, συνεπώς καλούμε τους φίλους της ομάδας μας να κλείνουν ακριβώς τη θέση που θέλουν και να κάθονται αποκλειστικά σ’ αυτήν.