Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea ενημερώνει ότι σήμερα Παρασκευή (15/09) ξεκινούν δηλώσεις συμμετοχής για ταξίδι με πτήση τσάρτερ στη Λιθουανία, όπου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τη Λιετκαμπέλις, την Τρίτη 10 Οκτωβρίου (19:00), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του BKT EuroCup.

Η τιμή είναι 650 ευρώ και περιλαμβάνει:

1) Τα αεροπορικά εισιτήρια προς το Κάουνας και της επιστροφής στη Θεσσαλονίκη.

2) Το εισιτήριο του αγώνα.

3) Τη μεταφορά από το Κάουνας στο Πανεβέζις και αντίστροφα.

4) Τη μεταφορά από το ξενοδοχείο στο γήπεδο της Λιετκαμπέλις και αντίστροφα.

Όσον αφορά στη διαμονή, το μονόκλινο δωμάτιο κοστίζει 60 ευρώ, το δίκλινο 80 και το τρίκλινο 100 και οι φίλοι του ΑΡΗ Midea μπορούν να επιλέξουν ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Η αναχώρηση για τη Λιθουανία θα γίνει το μεσημέρι της Δευτέρας 9 Οκτωβρίου και η επιστροφή μετά από τη λήξη του αγώνα, την Τρίτη 10 Οκτωβρίου, κάτι που σημαίνει ότι το ταξίδι ουσιαστικά θα διαρκέσει 1.5 μέρα και όχι παραπάνω.

Αυτό θα είναι το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι του ΑΡΗ Midea στην Ευρώπη μετά από πέντε χρόνια και πιο συγκεκριμένα μετά από οκτώ χρόνια στο BKT EuroCup. Καλούμε τους φιλάθλους μας να ταξιδέψουν μαζί με την ομάδα, σαν μία οικογένεια, και να την ενισχύσουν στην προσπάθειά της για να ξεκινήσει «με το δεξί» τις εκτός έδρας υποχρεώσεις της στη διοργάνωση.

Για να δηλώσετε συμμετοχή και για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στο 2310 265600 (Δευτέρα – Παρασκευή, 09:00 – 17:00).