Ο ιδιοκτήτης της "κιτρινόμαυρης" ΚΑΕ δήλωσε: “Ο νέος ΑΡΗΣ συνεχίζει την πορεία του. Φτιάχνουμε μια πολύ δυνατή ομάδα, η οποία πρώτη προϋπόθεση έχει ότι όποιος συμμετέχει σε αυτήν, θα τιμά την ιστορία, τη φήμη και όλο αυτό που μέσα στη καρδιά μας νιώθουμε ως ΑΡΗΣ. Προϋπόθεση για οποιονδήποτε συμμετέχει σ' αυτό, είναι να νιώθει αυτά τα πράγματα. Όποιος τα νιώθει, έχει περάσει τις πρώτες εξετάσεις. Θέλουμε παίκτες, οι οποίοι πρέπει να δίνουν το 110% του εαυτού τους στο γήπεδο και να ματώνουν σε κάθε ματς. Ξέρουμε ότι αυτό δεν είναι απλό, όμως όλη η προετοιμασία, όλη η προσπάθεια και όλη η εκπαίδευση που γίνεται στον καθένα από τους παίκτες, οδηγεί σε αυτή τη κατεύθυνση. Ο κόσμος πρέπει να περιμένει ότι η φετινή ομάδα δεν θα έχει καμία σχέση με την περυσινή, θα είναι καλύτερη και ότι όταν την υποστηρίξει, αυτή η ομάδα θα του επιστρέψει στο πολλαπλάσιο αυτά τα οποία θα της δώσει. Όλοι μαζί, πρέπει να είμαστε ενωμένοι με βάση τους κανόνες μας και την ηθική μας ώστε να ξεκινήσουμε να χτίζουμε το νέο μεγάλο ΑΡΗ”.

Για την κλήρωση και τη σειρά με την οποία θα αντιμετωπίσει ο ΑΡΗΣ τους αντιπάλους του είπε: “Ένας ΑΡΗΣ που τιμά το όνομά του, είναι σοβαρός και ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από κανέναν. Η κλήρωση είναι σημαντική όμως δεν παίζει κάποιον σπουδαίο ρόλο για τα αποτελέσματα που περιμένει αυτή η ομάδα”.

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ έκανε ειδική αναφορά στον Δημήτρη Βεργίνη: “Ο Δημήτρης στη δική μου την καρδιά είναι πρωταθλητής. Τέτοια παιδιά θέλουμε. Μακάρι να είχαμε κι άλλους πέντε τέτοιους”.


ΑΓΓΕΛΟΥ: “ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ”

Ο Βαγγέλης Αγγέλου τόνισε πως στόχο θα πρέπει να αποτελεί η ομάδα να είναι έτοιμη την άνοιξη, όταν και θα κριθούν τα πάντα.

Ο προπονητής του ΑΡΗ ανέφερε αρχικά: “Η κλήρωση είναι ίδια για όλες τις ομάδες. Ο στόχος να είναι να είναι όλες έτοιμες την κατάλληλη στιγμή. Να μην ξεχνάμε ότι οι ομάδες ετοιμάζονται για την άνοιξη, εκεί όπου κρίνονται οι στόχοι. Εμείς αγωνιζόμαστε να έχουμε μία ομάδα πρώτα απ' όλα «χημικά» έτοιμη στις μεταγραφές και να έχει αντοχή και διάρκεια με καταρχήν στόχο να είναι έτοιμη την άνοιξη. Θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, γι' αυτό και ο ΑΡΗΣ χρειάζεται τον κόσμο του, χρειάζεται τις σχέσεις των στελεχών του, των ανθρώπων που τον βοηθάνε. Ελπίζουμε σε αυτή την καινούρια προσπάθεια να είμαστε έτοιμοι.

Σχετικά με τη κλήρωση είπε: “Δεν υπάρχουν δύσκολα παιχνίδια”.

Όσο για τον μεταγραφικό σχεδιασμό υπογράμμισε: “Ο σχεδιασμός των μεταγραφών προχωράει, υπάρχει πρόβλημα με το θέμα Μποχωρίδη. Θα συνεχίσουμε όμως, θα λύσουμε και αυτόν τον, ελπίζω όχι, Γόρδιο Δεσμό, και θα προχωρήσουμε”.


ΒΕΡΓΙΝΗΣ: “ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΝΑ ΜΑΤΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ”

Ο Δημήτρης Βεργίνης εκπροσώπησε τους παίκτες του ΑΡΗ στη σημερινή (23/07) κλήρωση και επεσήμανε πως όλοι όσοι θα είναι στην ομάδα, θα πρέπει να ματώνουν γι' αυτήν.

Ο έμπειρος γκαρντ υπογράμμισε στις δηλώσεις του: “Αυτό που πρέπει να ευχηθούμε πρώτα απ' όλα για τη νέα χρονιά είναι υγεία σε όλους τους αθλητές και υπομονή και δύναμη σε όλους τους προπονητές. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και σε αυτές που παίζουν στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και στην Ευρώπη. Καταρχήν είναι πολύ καλό που η κλήρωση έγινε αρκετά νωρίς, για όλες τις ομάδες, ώστε να ελέγξουν τον προγραμματισμό τους.

Για μας είναι μια κλήρωση που εμείς δεν κοιτάμε τον αντίπαλο. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να είμαστε έτοιμοι 100% στην αρχή του πρωταθλήματος και των Προκριματικών που έχουμε στην Ευρώπη. Σε λίγες μέρες θα ολοκληρωθεί και το ρόστερ μας και θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας στις 13 Αυγούστου, για να είμαστε έτοιμοι για το πρώτο επίσημο παιχνίδι".

Εξέφρασε την αισιοδοξία του για τον ΑΡΗ της νέας σεζόν. “Προσωπικά είμαι πολύ αισιόδοξος, γιατί έχουμε ανθρώπους μέσα στην ομάδα σαν τον κ. Γουλιέλμο κι όλους που βοηθούν αυτή τη νέα προσπάθεια, η οποία γίνεται. Τον κόουτς Αγγέλου που πραγματικά γνωρίζει τι σημαίνει να υπηρετείς ένα τέτοιο σωματείο. Είμαι σίγουρος ότι όλοι μας θα στηρίξουμε τη νέα προσπάθεια και όποιος θα είναι στο ρόστερ, θα πρέπει να δίνει το 100%, να ματώνει για την ομάδα και μόνο έτσι ενωμένοι, θα προσπαθήσουμε να φέρουμε και τον κόσμο δίπλα μας και σε κάθε παιχνίδι θα προσπαθούμε να τον δίνουμε χαρές”.