Ο προπονητής του ΑΡΗ Midea, Γιάννης Καστρίτης, μίλησε για την εκτός έδρας νίκη  κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών Carna ενώ στάθηκε στην συνέπεια της ομάδας και τον έλεγχο που είχε στο μεγαλύτερο διάστημα τυ παιχνιδιού. 

Ο προπονητής του ΑΡΗ δήλωσε:

"Εύχομαι καλή συνέχεια στον Απόλλωνα για τον μαραθώνιο του φετινού πρωταθλήματος. Δεν μπορώ να μην δώσω πολλά μπράβο στους παίκτες μας για την προσπάθεια που έκαναν σήμερα, κλείσαμε ένα σύνολο δύσκολων αγώνων. Η ομάδα έπαιξε πολύ καλά και απέναντι στην Γκραν Κανάρια και απέναντι στον Ολυμπιακό, με ταξίδια που είχαν προηγηθεί ανάμεσα. Η ομάδα έδωσε τον καλύτερο της εαυτό και στην Λιθουανία και σήμερα είχαμε να αντιμετωπίσουμε την συσσωρευμένη πνευματική και σωματική κούραση έχοντας και ένα λεωφορείο για να έρθουμε στην Πάτρα. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν εξαιρετικά, είμασταν πολύ πιο συνεπής για μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και ειδικά σε στιγμές που ο Απόλλωνας προσπαθούσε να επιστρέψει, οι παίκτες μας έκαναν το σωστό για να διατηρήσουν τον έλεγχο του παιχνιδιού. Είναι η πρώτη μας νίκη, κοιτάζουμε μπροστά μας το επόμενο πολύ δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι στην έδρα μας απέναντι στην Τούρκ Τέλεκομ. Θέλω να ευχαριστήσω και να δώσω πολλά μπράβο στους φίλους της ομάδας που ταξίδεψαν και από Θεσσαλονίκη και από άλλες πόλεις για αν έρθουν εδώ να μας υποστηρίξουν."

Για το rotation της ομάδας:

"Έχει παραπάνω παίκτες στο rotation η ομάδα, σήμερα και ο Περσίδης είχε επιστρέψει έχοντας μεγάλη αποχή και στην ουσία μισή προπόνηση στα πόδια του οπότε δεν μπορούσαμε να τον βάλουμε σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι. Επίσης, και ο Φίλλιος που δεν έχει παίξει για εμάς θεωρείται μέρος του rotation. Πιστεύουμε ότι πολύ σύντομα θα έχουμε έναν παίκτη ακόμα για την θέση του σέντερ. Από εκέι και πέρα το ιατρικό επιτελείο θα κάνει το καλύτερο δυνατό ώστε ο Μπλούμπεργκς να επιστρέψει και αυτός όσο το δυνατόν πιο σύντομα γίνεται δίπλα μας . Τα παιδιά κάνουν τρομερή προσπάθεια για να καλύψει ο ένας το κενό του άλλου. Με την τεράστια συμβολή της διοίκησης φτιάξαμε ένα ρόστερ με βάθος για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε σε αυτές τις δυσκολίες"

Για την προσαρμογή των playmaker στην ομάδα:

"Δεν μας απασχολεί καθόλου. Μιλάμε για 12 παίκτες που έχουν συνεχόμενα παιχνίδια. Σε μία σειρά παιχνιδιών κάποιος θα είναι καλός κάποιος όχι, δουλεύουμε και αργά ή γρήγορα θα φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε ατομικά και ομαδικά. Κοιτάω πρώτα την ομάδα φυσικά. Είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια του Καρ και του Κατσίβελη, είναι εξαιρετικά παιδιά και αθλητές που δουλεύουν καθημερινά