Δηλώσεις μετά την λήξη της εκτός έδρας αναμέτρησης του ΑΡΗ Midea με αντίπαλο τον Προμηθέα έκανε ο προπονητής της ομάδας μας, Γιάννης Καστρίτης,

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Προσωπικά πρώτη φορά βρίσκομαι σε ένα παιχνίδι σαν αυτό, κυριολεκτικά παρουσιάσαμε δύο εντελώς διαφορετικά πρόσωπα συγκριτικά με το πρώτο και το δεύτερο ημίχρονο. Είχαμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό πριν μία εβδομάδα. Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο τακτικά και σε ότι έχει να κάνει με την επίθεση μας. Η εικόνα ήταν εντελώς διαφορετική στο δεύτερο ημίχρονο. Καταλαβαίνουμε ότι δεν μπορεί να οφείλεται σε τίποτα άλλο παρά σε πνευματικό θέμα. Όταν κάτι συμβαίνει στο μυαλό είναι πολύ πιθανό να αλλάξει η εικόνα μίας ομάδας τόσο δραματικά και άμεσα. Εμείς από εδώ και πέρα ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Έχουμε κάποια πράγματα στο μυαλό μας σχετικά με τον λόγο τον οποίο το γεγονός αυτό συνέβη. Τα παιδιά το τελευταίο διάστημα έχουν καταθέσει τεράστια ποσά ενέργειας ώστε να δουλέψουν για να αφήσουν την  κακή περίοδο που είχαμε τον προηγούμενο μήνα πίσω μας. Σίγουρα η εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου δεν μας αντικατοπτρίζει. Ξέρουμε τι έχει γίνει, θα το δουλέψουμε, θα το αντιμετωπίσουμε και θα είμαστε πολύ πιο έτοιμοι στα επόμενα παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος»

Για το ότι δεν υπήρξε σήμερα ένας παίκτης «κλειδί» για την επιθετική λειτουργία της ομάδας:

«Ενα ήταν το άσχημο και εμείς ξέρουμε τι ήταν. Το θέμα είναι ο καθένας να αξιολογήσει την κατάσταση και να βρει τους λόγους για τους οποίους συνέβη. Έχουμε την ποιότητα των παιδιών, και το έχουν αποδείξει αυτό,  για να βρούμε τι πήγε λάθος σήμερα και να συνεχίσουμε όπως πρέπει. Επαναλαμβάνω και θέλω να είναι ξεκάθαρο ότι σε καμία περίπτωση αυτό που είπα δεν αποτελεί μομφή προς τους παίκτες μας. Αντιθέτως, τα παιδιά κάνουν τρομερή προσπάθεια στο τέλος της σεζόν και ενώ πέρασαν μία δύσκολη περίοδο κάθε μέρα στην προπόνηση δίνουν το καλύτερο και το έδειξαν και σήμερα στο πρώτο ημίχρονο. Από όλα αυτά γινόμαστε καλύτεροι και έτσι θα συνεχίσουμε και τώρα»