Ο προπονητής του ΑΡΗ Midea, Γιάννης Καστρίτης, δήλωσε μετά από τον αγώνα με την Κλουζ:

«Προφανώς είναι σκληρός τρόπος να χάσεις ένα παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες έδωσαν το 100% σε και για τα 40 λεπτά του αγώνα. Είναι αλήθεια πως δεν υπήρχε αρκετή ποιότητα στο παιχνίδι αλλά πιστεύω πως ειδικά σήμερα αυτό έχει να κάνει με την αμυντική προσπάθεια των παικτών και των δύο ομάδων. Ο ΑΡΗΣ και η Κλουζ είναι δύο αμυντικές ομάδες και για αυτό τον λόγω είχαμε αυτήν την εικόνα στο παιχνίδι. Ξέρουμε πως οι παίκτες μας σκέφτονται για την τελευταία κατοχή, αλλά τακτικά μιλώντας και ως προπονητής δεν είναι δίκαιο για την προσπάθεια των παικτών μας πριν και μετά το παιχνίδι. Υπήρχαν πράγματα που θα μπορούσαν να είχαν γίνει διαφορετικά κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Εύχομαι τα καλύτερα στην Κλουζ και σίγουρα εμείς πρέπει να σηκώσουμε τα κεφάλια ψηλά και να ετοιμαστούμε για την επόμενη αναμέτρηση».

Για το τι μέτρησε στο σημερινό παιχνίδι:

«Σε αυτές τις περιπτώσεις μας αρέσει να λέμε είτε ότι κερδίζει ο πιο τυχερός είτε πως όποιος και να κέρδιζε θα ήταν δίκαιο. Σίγουρα για κάποιες στιγμές μέσα στο παιχνίδι θα μπορούσαν και οι δύο ομάδες αλλά κυρίως εμείς είχαμε διαχειριστεί καλύτερα κάποιες καταστάσεις κυρίως επιθετικά και να έχουμε κάνει την ζωή μας πιο εύκολη. Ακόμα και πηγαίνοντας και προς το τέλος του παιχνιδιού, υπήρχαν κατοχές που θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει διαφορά τεσσάρων αλλά και πέντε πόντων και να ήταν διαφορετική η διαχείριση προς το τέλος του παιχνιδιού. Δε μου αρέσει να ψάχνω για δικαιολογίες αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει καλύτερα πράγματα στην διαχείριση του αγώνα. Τα παιδιά προσπάθησαν, πραγματικά είχαμε απέναντι μας μία ομάδα που στην περιφέρεια έχει παίκτες που πιέζουν πάρα πολύ, είναι μία ομάδα που προσπαθεί να «στραγγαλίσει» τον αντίπαλο της. Δεν ήταν εύκολο για εμάς σήμερα και ειδικά στη διαδικασία που βρισκόμαστε στο να βρούμε τα πατήματα μας στην επίθεση και έχοντας να διαχειριστούμε τελευταία στιγμή την απουσία του Τολιόπουλου. Δεν είναι καθόλου εύκολο για τα παιδιά να παίξουν σε διαφορετικές θέσεις και σε διαφορετικό ρόλο από ό,τι έχουν προπονηθεί. Οπότε όλα αυτά μαζί έχοντας μία ασφυκτική ομάδα απέναντι σου συν τις συνθήκες που είχαμε να αντιμετωπίσουμε οδήγησαν σε αυτό το κακό ποιοτικά και επιθετικά αποτέλεσμα που είχαμε αλλά εγώ θα κρατήσω πάλι το ότι προσπάθησαν».

Ο κόουτς της Κλουζ, Μιχάι Σίλβασαν, επισήμανε:  

«Συγχαρητήρια στον ΑΡΗ για τον τρόπο που πάλεψε. Είμαι προφανώς πολύ χαρούμενος για το αποτέλεσμα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τον τρόπο που πάλεψαν. Ήταν ένα κακό παιχνίδι από επιθετικής πλευράς και για εμάς αλλά και για τον ΆΡΗ. Πιστεύω πως η αμυντική μας λειτουργία στο δεύτερο ημίχρονο ήταν το κλειδί για να κερδίσουμε το παιχνίδι σήμερα. Ξέραμε ότι θα ήταν ένα πάρα πολύ απαιτητικό βράδυ για εμάς από πνευματικής άποψης, ο ΑΡΗΣ έχει απίστευτη ιστορία αλλά και φιλάθλους έτσι και εμείς προετοιμαστήκαμε γι’ αυτό το παιχνίδι αλλά δυστυχώς για εμάς ξεκινήσαμε άσχημα τον αγώνα. Στο τέλος της ημέρας όμως είμαι πολύ χαρούμενος και πιστεύω πως ήταν ένα πολύ δύσκολο γήπεδο αυτό που πήραμε την νίκη και αρκετές ομάδες θα έχουν πρόβλημα με το να κερδίσουν σε αυτή την έδρα».