To Betsson Foundation και ο ΑΡΗΣ Midea έδωσαν 3.000€ για τον αγώνα του μικρού Μάριου ενάντια στον καρκίνο!

Ο χθεσινός αγώνας του ΑΡΗ Midea με τον Παναθηναϊκό είχε και την ανθρώπινη πλευρά του. Το Betsson Foundation μαζί με τον ΑΡΗ Midea και τον Σύλλογο Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος (Σ.Ε.Γ.Ε.), ένωσαν τις δυνάμεις τους για την υποστήριξη του μικρού Μάριου, που έχει διαγνωστεί με καρκίνο και πιο συγκεκριμένα με σάρκωμα Ewing στο γόνατο.

Ο ΑΡΗΣ Midea με τη συμβολή του Betsson Foundation, είχε ξεκινήσει τη στήριξη της καμπάνιας τις ημέρες πριν από τον αγώνα, καλώντας όλους να συνεισφέρουν στη μάχη του μικρού Μάριου με τον καρκίνο, μέσω δωρεάς στο betssondonates.gr.

Η καμπάνια ενισχύθηκε ιδιαίτερα στον χθεσινό αγώνα, καθώς η ομάδα έδωσε μέρος των κερδών από τα εισιτήρια, ενώ σημαντική ήταν και η βοήθεια των φίλων της ομάδας αφού συγκέντρωσαν το ποσό των 1.500€, για την αποκατάσταση και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη του μικρού Μάριου. Το Betsson Foundation στάθηκε έμπρακτα στο πλευρό του μικρού μαχητή, διπλασιάζοντας το ποσό που συγκέντρωσαν οι φίλοι και οι φίλες της ομάδας, στα 3.000€!

Ο Managing Director της Betsson, κ. Θάνος Μαρίνος, επεσήμανε: «Είναι μεγάλη μας χαρά που βρισκόμαστε κοντά στον ΑΡΗ Midea και θέλουμε μέσα από τη χορηγία που τρέχουμε για πρώτη φορά φέτος αλλά και για τα επόμενα τρία χρόνια, να ευαισθητοποιήσουμε την κοινή γνώμη σε ένα θέμα που απασχολεί έντονα και την τοπική κοινωνία και τον ΑΡΗ Midea.

Πρόκειται για τον μικρό Μάριο και την ιστορία του με τον καρκίνο, με τον οποίο παλεύει για αρκετά χρόνια τώρα και η Betsson από την πλευρά της έχει ευαισθητοποιηθεί και προσφέρει πολλά χρήματα προς αυτήν τη δράση.

Έτσι χθες βρέθηκαν στο γήπεδο και οι άνθρωποι της Betsson για να ευαισθητοποιήσουν και τους οπαδούς του ΑΡΗ Midea, να μπορέσουμε να προσφέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα και να βοηθήσουμε και τον Μάριο. Αρωγό σε αυτήν την προσπάθεια έχουμε και τον Σ.Ε.Γ.Ε., τον Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στο θέμα του Μάριου και είναι και αυτός που μας προσέγγισε για να μπορέσουμε και εμείς να βοηθήσουμε από τη δική μας πλευρά».

Η πρόεδρος του Σ.Ε.Γ.Ε., κα. Λίνα Τσαλταμπάση, δήλωσε από τη μεριά της: «Σαν φίλαθλος του ΑΡΗ, είμαι αρχικά πάρα πολύ περήφανη που πάτησα αυτό το παρκέ, αλλά είμαι διπλά περήφανη για την ομαδάρα μου, γιατί όλοι μαζί με την μπασκετική ομάδα του ΑΡΗ, με τον χορηγό της, τη Midea και μαζί με το Betsson Foundation, ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδας βοήθησε έναν πρωταθλητή της ζωής για να βάλει το δικό του τρίποντο.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο του ΑΡΗ Midea που έκανε την εμπειρία του Μάριου να είναι ξεχωριστή αλλά και δυνάμωσε περισσότερο και τον δικό μας αγώνα για την υποστήριξή του. Ευχαριστούμε Αρειανάρα μου!»

Στο τέλος του αγώνα, ο ΑΡΗΣ Midea προχώρησε σε μια συμβολική κίνηση χαρίζοντας στον μικρό Μάριο μια αναμνηστική μπλούζα, υπογεγραμμένη από τους παίχτες της ομάδας. Η μητέρα του βρέθηκε στο γήπεδο και ευχαρίστησε όλους όσους στήριξαν τον αγώνα του παιδιού της, λέγοντας: «Ήταν η πρώτη και μοναδική εμπειρία του Μάριου στα 9 του χρόνια αφού δεν έχει ξαναπάει στο γήπεδο, πέρα από την περίοδο που όταν ήταν μωράκι και παρακολούθησε την αδερφή του να παίζει μπάσκετ. Το χάρηκε γιατί τον είδα ότι χειροκροτούσε κιόλας. Μετά από τόσες θεραπείες διασκέδασε και αυτός επιτέλους. Ευχαριστούμε πολύ τον Σ.Ε.Γ.Ε., τη Λίνα, την Betsson και τον ΑΡΗ Midea που μας έδωσε την ευκαιρία να έρθουμε εδώ και ελπίζουμε ότι θα έρθουμε και πάλι όταν τελειώσει όλη αυτή η περιπέτεια που έχει ο Μάριος».

Ο Υπεύθυνος Marketing της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea, κ. Άκης Παρταλίδης, ανέφερε: «Η χθεσινή μέρα ήταν από τις πιο όμορφες και ξεχωριστές ημέρες για την ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea, που δείχνει πραγματικά πως έχει αναβαθμιστεί η χορηγική της σχέση με σημαντικούς οργανισμούς. Αυτή η αξιέπαινη προσπάθεια της Betsson και του Betsson Foundation είναι αυτές που σε κάνουν να χαίρεσαι που είσαι μέρος ενός τέτοιου οργανισμού και που συνεργάζεσαι με έναν τέτοιο οργανισμό και δείχνει την αξία που μπορεί να αποκτήσει μία συνεργασία μέσω του αθλητισμού. Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea ήταν σίγουρο ότι θα βρεθεί δίπλα στην προσπάθεια του Betsson Foundation και του Σ.Ε.Γ.Ε. και θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα του και πιστεύουμε το παράδειγμα του ΑΡΗ Midea, της Betsson και του Betsson Foundation, να το μιμηθούν και άλλες ομάδες και άλλοι οργανισμοί για να αποδείξουμε ότι αυτός είναι ο αθλητισμός. Ένα κοινωνικό φαινόμενο πάνω από το άθλημα και πάνω από αυτό που βλέπουμε στις κερκίδες. Ευχαριστούμε και τον κόσμο για την συμπαράστασή του, ήταν μία εξαιρετική ημέρα».

marios2

marios3

marios4