Ο Γιάννης Καστρίτης δήλωσε μετά την ήττα από τον Προμηθέα Πάτρας (73-77):

«Νομίζω ότι σήμερα δεν αξίζαμε να κερδίσουμε παρότι στο τέλος επιστρέψαμε στο παιχνίδι και φάνηκε είτε ελπίσαμε ότι θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι. Σε καμία περίπτωση δεν δικαιούμασταν να κερδίσουμε καθώς για ακόμη μία φορά για δυόμιση σχεδόν τρία δεκάλεπτα δεν είμασταν αυτοί που έπρεπε πάνω στο παρκέ και αυτό έχει να κάνει σε θέμα ενέργειας και έντασης και στις δύο πλευρές του παρκέ. Είμασταν διστακτικοί δεν είμασταν αποφασιστικοί απέναντι σε μία ομάδα όπως είναι ο Προμηθέας που ειδικά στην περιφέρεια του έχει παιδιά με μεγάλη ποιότητα που μπορούν και να δημιουργήσουν αλλά και να εκτελέσουν. Νομίζω πως το μόνο που μας έδειξα το κλείσιμο του παιχνιδιού είναι το πόσο άσχημα θα πρέπει να αισθανόμαστε που αδικούμε τους εαυτούς μας και θεωρώ πως από εδώ και πέρα δεν πρέπει να επιτρέψουμε ποτέ πάλι ο καθένας μας ατομικά αλλά και συλλογικά ως ομάδα να έχουμε όχι τόσο μεγάλα νεκρά διαστήματα. Πρέπει να είμαστε όλοι στην ίδια σελίδα και να είμαστε όσο πιο συνεπής γίνεται γιατί έχουμε αποδείξει ότι όταν αυτό συμβαίνει μπορούμε να κάνουμε θαύματα. Αντιθέτως, μέχρι στιγμής ειδικά τον τελευταίο μήνα εμείς επιλέγουμε να πυροβολούμε τα πόδια μας αλλά θα πρέπει άμεσα να το σταματήσουμε».

Για την κούραση της ομάδας:

«Δεν μας ενδιαφέρουν οι δικαιολογίες, η ομάδα δεν «άδειασε» γιατί μία άδεια ομάδα δεν επιστρέφει από τους είκοσι πόντους στο τελευταίο δεκάλεπτο, δεν έχει δυνάμεις είναι άδεια. Εμείς για πολλοστή φορά ενώ στην αρχή φαινόμαστε άδειοι μετά επιστρέφουμε. Δεν δείχνω κάποιον με το δάχτυλο, έχουμε ευθύνες όλοι μας και αδικούμε τους εαυτούς μας. Τα παιδιά έκαναν υπερπροσπάθεια, επί αρκετές αγωνιστικές σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αν θέλουμε να μείνουμε σε αυτό είμαστε όλοι ευχαριστημένοι, θα προσπαθούμε πάντα. Κάθε φορά δείχνουμε ότι πλησιάζουμε και δεν έχει να κάνει ούτε με τις απαιτήσεις που έχει κάποιος άλλος από εμάς, έχει να κάνει μόνο με την δουλειά που καταθέτουμε κάθε μέρα στο γήπεδο. Είναι κρίμα να μην παίρνουμε αυτές τις νίκες».

Για το πρώτο ημίχρονο της ομάδας:

«Σίγουρα παίζει σημαντικό ρόλο το πως μπαίνουμε αλλά και το πως προσεγγίζουμε τα παιχνίδια .Έχει τελειώσει ένα παιχνίδι και την Τετάρτη έχουμε το επόμενο ταξίδι, εάν από τώρα δεν κάνουμε την σωστή αποθεραπεία και στο μυαλό αλλά και στο σώμα και να διαχειριστούμε σωστά το οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Το οτιδήποτε συνέβη σήμερα έχει ξεκινήσει από το προηγούμενο παιχνίδι, αν θέλετε και από το αμέσως προηγούμενο. Ατομική ευθύνη δεν υπάρχει, δεν θα το πω αυτό ποτέ. Είμαστε νέοι σε αυτή την διαδικασία, πρέπει να μάθουμε ως ομάδα να διαχειριζόμαστε το όποιο αποτέλεσμα. Ειδικά όταν περνάει ο καιρός και η κόπωση ή τα συναισθήματα συσσωρεύονται είτε της λύπης είτε της χαράς τότε θέλει ακόμη πιο καίρια προσέγγιση στο κομμάτι αυτό. Πρέπει να μείνουμε όλοι μαζί, είμαστε όλοι μαζί, πρέπει να θυμώσουμε και λίγο και να σταματήσουμε να κάνουμε αυτό το πράγμα στον εαυτό μας γιατί δεν το αξίζουμε. Τα παιδιά είναι παλικάρια, για να έχουμε πέντε σερί ήττες έτσι έπρεπε να γίνει αλλά δεν το αξίζουμε, θα μπορούσαμε να είμασταν καλύτερα χωρίς αυτό όμως να σημαίνει κάτι, ο δρόμος είναι μακρύς. Την στιγμή αυτή πρέπει να διαχειριστούμε σωστά τα συναισθήματα μας και την κατάσταση και να αντιδράσουμε όσο πιο άμεσα γίνεται».

Παπαθεοδώρου: «Πολύ σημαντική νίκη»

Ο προπονητής του Προμηθέα Πάτρας, Ηλίας Παπαθεοδώρου, δήλωσε από την πλευρά του:

«Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που σεβόμαστε πάρα πολύ, είναι πάντα δύσκολο να παίζεις σε αυτό το γήπεδο απέναντι στον ΑΡΗ και να καταφέρνεις αυτό που καταφέραμε σήμερα εμείς, όχι απλά να νικήσουμε αλλά να ελέγξουμε το παιχνίδι από το ξεκίνημα μέχρι το τέλος. Αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί μείναμε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι σε αυτό που θέλαμε να κάνουμε παρότι κάναμε κάποια λάθη στο τέλος που στοίχησαν στην διαφορά την οποία είχαμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και ταπεινοί. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στον τόσο στον ΑΡΗ όσο και στον προπονητή του για τον δύσκολο δρόμο που έχει μπροστά του»