Ο Γιάννης Καστρίτης έπλεξε το εγκώμιο των παικτών του μετά από τον αγώνα με την Ουλμ.

Ο κόουτς του ΑΡΗ Midea δήλωσε:

«Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου, πρέπει να είμαστε πολύ περήφανοι γι’ αυτούς αλλά και οι ίδιοι πρέπει να αισθάνονται πολύ περήφανοι για τους εαυτούς τους. Ξέρω ακριβώς πόσο στεναχωρημένοι αισθάνονται τώρα γιατί ήθελαν πάρα πολύ να κερδίσουν σήμερα και ανακάμψουν μετά από τις τρείς συνεχόμενες ήττες που είχαμε. Έκαναν το καλύτερο που μπορούσαν παρά τα προβλήματα που είχαμε να αντιμετωπίσουμε πριν αλλά και κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Είναι αληθινοί μαχητές, έκαναν το καλύτερο που μπορούσαν, προφανώς δεν είμαστε χαρούμενοι με το αποτέλεσμα αλλά ειλικρινά δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου. Από εδώ και πέρα πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να ετοιμαστούμε για το επόμενο πολύ σημαντικό παιχνίδι κόντρα στον Προμηθέα έχοντας την πολύ σημαντική υποστήριξη του κόσμου μας ο οποίος και σήμερα ήταν απίστευτος. Πιστεύω πως θα έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα το Σάββατο».

Για τη τεχνική ποινή που δέχτηκε ο πάγκος της ομάδας:

«Όπως καταλαβαίνετε δε θα κάνω κανένα σχόλιο για τη διαιτησία γιατί ποτέ δεν το έχω κάνει και ούτε πρόκειται στο μέλλον. Δεν έχω δει καν τις φάσεις, θέλω να έχω προσωπική άποψη ώστε να εκφέρω κάποια γνώμη. Θέλαμε πάρα πολύ να κερδίσουμε σήμερα, τα παιδιά έκαναν το καλύτερο δυνατό που μπορούσαν, πρέπει να είναι περήφανοι για τον εαυτό τους και πρέπει έτσι και να συνεχίσουμε. Φάσεις γίνονται πολλές, δεν έχω εικόνα αυτή τη στιγμή. Υπάρχει τόση πολλή ένταση και ειδικά σε ένα τέτοιο παιχνίδι που πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και στην επόμενη κατοχή οπότε δεν μπορώ να στέκομαι τόσο πολύ σε μία φάση όταν το παιχνίδι συνεχίζεται».

Για το κέρδος του παιχνιδιού:

«Το κέρδος είναι πρώτα από όλα μέσα στην ομάδα, ότι ίσως και κάποια παιδιά που μπορεί να μην νιώθουν και πολύ άνετα πάλεψαν. Εμείς θα είμαστε πάντα εκεί να παλεύουμε, δεν έχουμε αντιληφθεί ακριβώς το πόσο δύσκολο είναι αυτό που κάνουν αυτά τα παιδιά. Από την αρχή της χρονιάς έχουμε συνεχώς δύο και τρείς τραυματίες σε καίριες θέσεις. Τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα και πολύ υψηλού επιπέδου, η ομάδα είναι πάντα εκεί. Τα παιδιά δίνουν τις απαντήσεις μόνα τους, δεν θέλω να πω ούτε κάτι για τον Καρ ούτε για τον Περσίδη, μπράβο τους που παρόλο που ήταν σε μία δύσκολη κατάσταση πνευματικά ανταπεξήλθαν. Είμαστε μαζί τους και τους εμπιστευόμαστε, πάμε στον πόλεμο για όλα τα παιδιά και εμείς θα είμαστε εδώ κάθε βράδυ»

Γκαβέλ: «Ευχαριστώ τον ΑΡΗ για την τιμή»

aris ulm gavel press

Ο προπονητής της Ουλμ, Αντόν Γκαβέλ, δήλωσε από την πλευρά του:

«Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τον ΑΡΗ για την τελετή που οργάνωσαν για εμένα, ήταν κάτι πάρα πολύ ιδιαίτερο, δεν το περίμενα. Το να επιστρέφω πίσω σε αυτό το γήπεδο μετά από τόσα χρόνια ήταν υπέροχο. Σχετικά με το παιχνίδι θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, ξέρω πόσο δύσκολο είναι να αγωνίζεσαι σε αυτό το γήπεδο και σε αυτή την ατμόσφαιρα κόντρα σε μία σκληρή ομάδα. Ο ΑΡΗΣ αγωνίζεται σκληρά και εμείς βρήκαμε λύσεις στο τρίτο και στο τέταρτο  δεκάλεπτο, βρήκαμε λύσεις αμυντικά και κυκλοφορούσαμε την μπάλα με μεγαλύτερη ευκολία. Εύχομαι στον ΑΡΗ τα καλύτερα για το μέλλον».

Για τη διαιτησία στα τελευταία λεπτά του αγώνα:

«Είναι πάντα δύσκολο να μιλάμε για τους διαιτητές. Δεν είναι δουλειά τω προπονητών να μιλούν για την διαιτησία. Οπότε δεν έχω κάποιο σχόλιο σχετικά με αυτό το θέμα».