Ο Γιάννης Καστρίτης ευχαρίστησε τον κόσμο του ΑΡΗ μετά τη νίκη επί της Καρδίτσας Βιολογικό Χωριό, ενώ αφιέρωσε τη νίκη στον Αλέξανδρο Σαλονικίδη ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

Ο κόουτς του ΑΡΗ δήλωσε:

«Δεν μπορώ να μην ξεκινήσω με ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο μας. Δεν μπορούσα να πιστέψω πόσος κόσμος ήρθε σήμερα, μας έσπρωξε προς την νίκη με την ενέργειά του. Ελπίζω και εύχομαι πως τους δίνουμε αυτό που θέλουν και πως έφυγαν ευχαριστημένοι από το γήπεδο. Αυτό που προσπαθούμε σε κάθε φάση να παλεύουμε, όπως έχουμε δηλώσει από την αρχή».

Αναφερόμενος στην εξέλιξη του αγώνα επισήμανε:

«Δεν έχω κανένα παράπονο από την προσπάθεια των παιδιών. Πήραμε λάθος αποφάσεις στην επίθεση, χάσαμε πολλά καλάθια δύο πόντων. Αλλά ακολουθήσαμε το πλάνο μας, στην άμυνα ήμασταν εκεί. Τα 29 επιθετικά ριμπάουντ δείχνουν πόσο θες να πας στην μπάλα. Δεν ξέρω αν έχει ξαναγίνει. Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε, το είχαμε τσεκάρει πως ήταν μέσα σ’ αυτά τα παιχνίδια. Τώρα έχουμε το Λαύριο, δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα, είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι. Το Λαύριο φέρνει παίκτες και πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί, διαφορετικά μπορεί να αντιμετωπίσουμε μία μεγάλη έκπληξη».

Καταλήγοντας ο κόουτς του ΑΡΗ είπε: «Η ομάδα σύσσωμη αφιερώνει την νίκη στην οικογένεια του Αλέξανδρου Σαλονικίδη που… έφυγε πριν από μερικές ημέρες από κοντά μας».

aris karditsa kastritis