Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, Λευτέρης Αρβανίτης, εκπροσώπησε την ομάδα στην κλήρωση του BKT EuroCup για την αγωνιστική περίοδο 2023-24 και έστειλε το δικό του μήνυμα για την πρόκληση της επόμενης σεζόν.

Το στέλεχος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ δήλωσε:

«Είμαστε χαρούμενοι και υπερήφανοι που επιστρέφουμε στο περιβάλλον της Euroleague και σε μία διοργάνωση πολύ υψηλών προδιαγραφών, το EuroCup. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία να γίνουμε όλοι καλύτεροι, αγωνιστικά και διοικητικά.

Είναι πασιφανές ότι το επίπεδο είναι πολύ υψηλό και οι ομάδες πολύ δυνατές. Όπως αναλύθηκε και στη σύσκεψη που προηγήθηκε της κλήρωσης, πέρυσι υπήρχαν πέντε ομάδες με μέσο όρο μπάτζετ 10 εκατομμυρίων ευρώ, 6-7 ομάδες με περισσότερα από τρία εκατομμύρια, ενώ ο μέσος όρος των μικτών μπάτζετ ήταν 6 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό τα λέει όλα για τη δυναμική των ομάδων.

Εμείς από την πλευρά μας, στην επιστροφή μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από πέντε χρόνια, θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα αξιόμαχο και ανταγωνιστικό σύνολο, το οποίο θα παλεύει όλα τα ματς. Μεγάλο όπλο μας σ’ αυτήν την προσπάθεια περιμένουμε να είναι το γεμάτο «Nick Galis Hall». Στις συζητήσεις που κάναμε σήμερα με στελέχη της διοργάνωσης, αλλά και άλλων ομάδων, το γεμάτο γήπεδο του ΑΡΗ ήταν σημείο αναφοράς και είμαστε σίγουροι ότι αυτή η εικόνα θα παρουσιαστεί και την επόμενη σεζόν, η οποία θα είναι γεμάτη προκλήσεις».

draw4