Ο προπονητής του ΑΡΗ Midea, Γιάννης Καστρίτης, δήλωσε μετά από την εκτός έδρας νίκη στην Πολωνία με αντίπαλο την Σλασκ Βρότσλαβ:

“Ήταν μία σημαντική νίκη για εμάς απόψε κόντρα σε μία ομάδα που ξέραμε πως θα παλέψει για τo πρώτο της θετικό απότέλεσμα στο EuroCup. Πρέπει να παραδεχτώ πως στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες μας έκαναν εξαιρετική δουλειά και στις επιθετικές μας κατοχές αλλά και στο αμυντικό κομμάτι δεχτήκαμε μόνο 21 πόντους. Θέλω να ευχηθώ τα καλύτερα στην Σλασκ και στον προπονητή της αλλά και συνολικά στην ομάδα. Πρέπει σαν ΑΡΗΣ να προχωρήσουμε και να αφοσιωθούμε στο επόμενο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ, για το πρωτάθλημα το οποίο είναι ιδιαίτερα δύσκολο”

Για το πόσο σημαντική είναι αυτή η νίκη για την συνέχεια:

«Είναι πολύ σημαντική όπως άλλωστε είναι και η κάθε νίκη. Προσπαθούμε να χτίσουμε την χημεία και την αυτοπεποίθηση μας επομένως κάθε νίκη και ειδικά για το EuroCup είναι πάντα μέγιστης σημασίας».

Δηλώσεις έκανε και ο προπονητής της πολωνικής ομάδας, Όλιβερ Βίντιν, ο οποίος ανέφερε:

“Πολύ σκληρή τέταρτη περίοδος για εμάς. Ειδικά στο τέταρτο δεκάλεπτο, αλλά συνολικά επιθετικά δεν εμφανιστήκαμε. Κάναμε πολλά λάθη και δώσαμε στον αντίπαλο πολλούς και εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό.

Συγχαρητήρια στον ΑΡΗ. Άξιζαν σίγουρα να κερδίσουν με την εξαιρετική άμυνα τους και τα 13 κλεψίματα τους. Μας έλειπε ο βασικός γκαρντ μας και ευελπιστούμε να γυρίσει σύντομα".